ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Rockland Oneill: Επτά εντυπωσιακά οικιστικά projects

Οι κατοικίες των ονείρων σας ανεγείρονται στη Λευκωσία

Δελτίο Τύπου

Οι κατοικίες των ονείρων σας ανεγείρονται στις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Λευκωσίας. Η Rockland Oneill ετοιμάζει επτά εντυπωσιακά έργα που διακρίνονται για την αρχιτεκτονική τους αρτιότητα και την προσήλωση στις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Oι αναπτύξεις είναι σχεδιασμένες με τα τελευταία πρότυπα σύγχρονης αρχιτεκτονικής και προσφέρουν εκτός από πολυτέλεια, άνεση και λειτουργικότητα.

Οι κατοικίες White Hill στο Πλατύ, το Anabelle στην περιοχή Λυκαβητού, το The Central στην καρδιά της Λευκωσίας στη Λεωφόρο Κέννεντυ, το The Oneill Park Residence και Makedonitissa Hills, διακρίνονται για την αξιοπιστία τους ως οικιστικές λύσεις που διασφαλίζουν τον πιο άνετο και πολυτελή τρόπο ζωής.

O Όμιλος Rockland, με παγκόσμια παρουσία στον τομέα των ακινήτων εδώ και 40 χρόνια και πάθος για αναδιαμόρφωση και εξέλιξη της αγοράς ακινήτων αναπτύσσει πλέον τις δραστηριότητές του, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, ως Rockland Oneill.

Η εταιρεία στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό της οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης εντοπίζοντας και αξιοποιώντας τις καλύτερες τοποθεσίες, δημιουργώντας έργα που αλλάζουν τα δεδομένα.

Η έμφαση που δίνει η εταιρεία στη δημιουργία τεχνολογικά καινοτόμων και αξιόπιστων οικιστικών λύσεων που διασφαλίζουν ένα άνετο και πολυτελή τρόπο ζωής, θα την καθιερώσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης γης και στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Rockland Oneill στο τηλέφωνο: +357 95 905 400 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.rockland-oneill.com/ .

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση