ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε πλήρη λειτουργία 8 χιλ. κλίνες στην επαρχία Πάφου τη χειμερινή περίοδο

Επεκτείνεται η ψηφιακή προβολή

ΚΥΠΕ

Περίπου 8000 κλίνες θα είναι σε πλήρη λειτουργία στην Επαρχία Πάφου κατά τη χειμερινή περίοδο, καλύπτοντας όλες σχεδόν τις κατηγορίες καταλυμάτων, ενώ επεκτείνεται η ψηφιακή εκστρατεία για προβολή της ως τουριστικού προορισμού, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2022.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), επενδύει ακόμη περισσότερο στην ψηφιακή προβολή του προορισμού και επεκτείνει την προώθηση του μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου 2022.

Η ψηφιακή εκστρατεία στοχεύει κατά κύριο λόγο στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού, στην προσέλκυση μεμονωμένων επισκεπτών και επισκεπτών, οι οποίοι έχουν εύκολη ή ικανοποιητική αεροπορική πρόσβαση προς την Πάφο.

Όπως αναφέρεται, η έμφαση δίδεται στις χώρες όπως H.B, Γερμανία, Πολωνία, Γαλλία, ενώ η εκστρατεία που διεκπεραιώνεται από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο γίνεται για πρώτη φορά μέσα από την πλατφόρμα Youtube με τη χρήση εξειδικευμένης τεχνολογίας της Channel Factory και ενός προηγμένου αλγόριθμου που στοχεύει σε ένα προκαθορισμένο φάσμα προφίλ δυνητικών επισκεπτών, σε συγκεκριμένες χώρες και περιοχές κ.λπ.

Η ΕΤΑΠ αναμένει ότι η εκστρατεία αυτή την περίοδο μπορεί να υποστηρίξει τις προσπάθειες επαναφοράς του προορισμού σε ολόχρονη βάση, να συμβάλει στην αύξηση των αφίξεων μεμονωμένων επισκεπτών από τις στοχευόμενες χώρες, την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού και την αναβάθμιση της διαδικτυακής παρουσίας της επαρχίας Πάφου.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι τα πτητικά προγράμματα των 2 κύριων αερογραμμών που δραστηριοποιούνται στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου Ryanair και Εasyjet είναι αρκετά πλούσια για τη χειμερινή περίοδο. Συνδέουν την Πάφο με πέραν των 35 αεροδρομίων και εκτελούν πέραν των 100 εισερχόμενων πτήσεων ανά βδομάδα στο αεροδρόμιο Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση