ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σεμινάριο οδικής ασφάλειας από το The Mall of Engomi

Οι μαθητές συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό εργαστήρι ενώ μέσα από ένα ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο

Δελτίο Τύπου

Το The Mall of Engomi σε συνεργασία με την Μονάδα Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού Reaction διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό σεμινάριο για τρεις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Λακατάμειας Γ’ – Αγίου Γεωργίου. Το workshop που έγινε στις εγκαταστάσεις του σχολείου, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, είχε ως σκοπό την επιμόρφωση των μαθητών για θέματα οδικής ασφάλειας, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «Των Δρόμων Ιστορίες» του οργανισμού REACTION αλλά και της ευρύτερης κοινωνικής δράσης που λαμβάνει το The Mall of Engomi.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό εργαστήρι ενώ μέσα από ένα ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό τρόπο, έμαθαν όλα τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από την οδική ασφάλεια μέσω μιας βιωματικής διαδικασίας. Μέλη της Μονάδας Οδικής Ασφάλειας του REACTION μίλησαν στα παιδιά για την προσωπική τους ασφάλεια στους δρόμους, την τήρηση των σημάτων κυκλοφορίας και την χρήση της ζώνης και του κράνους.

O Διευθυντής Marketing του The Mall of Engomi κος. Γιώργος Πίσσης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε σήμερα σημαντικά μηνύματα σχετικά με την οδική ασφάλεια στα παιδιά. Είναι ευθύνη μας η σωστή ενημέρωση των μαθητών που είναι οι πολίτες του αύριο».
Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών και γενικότερα ανθρώπων όλων των ηλικιών, εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα για το The Mall of Engomi, το οποίο μέσα από σειρά σεμιναρίων και εργαστηρίων που διοργανώνει, ενημερώνει το κοινό για σημαντικά επίκαιρα θέματα.

Το The Mall of Engomi λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2007. Τα καταστήματα σήμερα συμπληρώνουν πέραν των 14,000 τ.μ. σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα των 500 χώρων στάθμευσης. Η τοποθεσία του The Mall of Engomi είναι σημαντική καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Λευκωσίας όπως Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Ανθούπολη και τα χωριά Κοκκινοτριμιθιά, Παλιομέτοχο κ.ά. Επίσης η παρουσία του The Mall of Engomi έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής της Έγκωμης και συγκεκριμένα της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου και παρόδων.

Σημαντική είναι η θέση του εμπορικού κέντρου ακόμη γιατί βρίσκεται μεταξύ 2 Πανεπιστημίων; του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στα δύο αυτά πανεπιστήμια εκτιμάται ότι φοιτούν γύρω στις 10,000 φοιτητές όχι μόνο από Λευκωσία αλλά από όλη την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού. Οι φοιτητές αυτοί ζουν στη περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια τους και εξυπηρετούνται από το Mall Engomi. Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X