ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:43
 

Specialist Consulting Solutions και νέες υπηρεσίες για τον Όμιλο Baker Tilly South East Europe

Στόχος να βοηθήσει οργανισμούς σε όλο το γεωγραφικό εύρος των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για συνεχή ανάπτυξη και επέκταση των λύσεων που παρέχει, ο Όμιλος της Baker Tilly South East Europe έχει προχωρήσει στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των υπηρεσιών της με τις άκρως εξειδικευμένες λύσεις ενός νέου χαρτοφυλακίου με την ονομασία Specialist Consulting Solutions. 

Σημαντική διαφοροποίηση των νέων λύσεων προς όφελος των πελατών του Ομίλου, εντοπίζεται στην αυξημένη ένταση και ιδιαίτερη αμεσότητα της συνεργασίας με τους πελάτες μας για τον σχεδιασμό αλλά και για την υλοποίηση μεγάλων έργων επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ψηφιοποίησης (Digital Transformation & Strategy Consulting), επιλογής και υλοποίησης νέων τεχνολογιών και συστημάτων (Procurement, Sourcing & Project Management) και αποτελεσματικής διαχείρισης των αυξανόμενων προκλήσεων της κυβερνοασφάλειας (Cyber Security) και της ιδιωτικότητας με αποτελεσματικές λύσεις για συμμόρφωση με το GDPR.

Με στόχο να βοηθήσει οργανισμούς σε όλο το γεωγραφικό εύρος των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται, ο Όμιλος έχει ήδη επιτύχει συνεργασίες και υλοποιεί μεγάλα και σημαντικά έργα σε όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τραπεζικούς, βιομηχανικούς και εμπορικούς κολοσσούς και άλλους δυναμικούς οργανισμούς που επιθυμούν να μεταμορφωθούν επιχειρηματικά μέσα από την αποτελεσματική χρήση και τις ευκαιρίες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες. Σημαντικά στοιχεία που διαφοροποιούν το χαρτοφυλάκιο Specialist Consulting Solutions, είναι η απαράμιλλη εμπειρία και οι ισχυρές και δοκιμασμένες μεθοδολογίες μας που συνδυάζονται με την συνολική μας προσήλωση για την επιτυχία των πελατών μας. Επιπλέον, η πρακτική και πραγματιστική μας προσέγγιση επιτρέπει επίσης στους οργανισμούς που μας εμπιστεύονται να εκμεταλλευτούν θετικά την επιχειρηματική καινοτομία που προέρχεται από την αποτελεσματική και με ασφάλεια χρήση της τεχνολογίας.

Της νέας ομάδας ηγείται ο Γεώργιος Α. Κορέλλης, καταξιωμένο στέλεχος με περισσότερα από 26 χρόνια πρακτικής συμβουλευτικής εμπειρίας στις ανώτατες διοικήσεις οργανισμών παγκόσμιας και περιφεριακής εμβέλειας, και η Χριστιάνα Στυλιανίδου που διαθέτει πολυετή, τεκμηριωμένη και πλούσια εμπειρία στην παροχή των εξειδικευμένων αυτών υπηρεσιών. Η ήδη αναπτυσσόμενη ομάδα των εξειδικευμένων συμβούλων της Baker Tilly έχει αποδεδειγμένη γνώση και διαθέτει σε βάθος πρακτική εμπειρία σε καίριους τομείς όπως ο Τραπεζικός, η Ασφαλιστική Βιομηχανία, το Λιανεμπόριο, οι Παραγωγικές Βιομηχανίες, οργανισμοί Forex, Όμιλοι Καταναλωτικών Προϊόντων (FMCG), Πάροχοι Τεχνολογικών Λύσεων και σε άλλους τομείς στρατηγικής σημασίας για τις οικονομίες εντός των οποίων δραστηριοποιούνται.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται κάτω από την ομπρελά του Specialist Consulting Solutions είναι οι πιο κάτω:
1. Technology Transformation Services
2. Strategic Procurement & Sourcing and Project Management
3. Cyber Security Solutions
4. GDPR Solutions και
5. Regulatory Compliance & Certification Consulting.

Σχολιάζοντας, ο κ. Μάριος Α. Κλείτου, εκτελεστικός διευθυντής της Baker Tilly South East Europe, δήλωσε "αισθανόμαστε προνομιούχοι καθώς είμαστε σε θέση να φέρουμε καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις λύσεις που προσφέρουμε στην Κύπρο όπως επίσης και στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο https://www.bakertilly.com.cy/english/services/specialist-consulting-solutions/ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο consultingsolutions@bakertilly.com.cy 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Πέντε μνηστήρες για αγορά ΜΕΔ 4 δισ.

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X