ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα 6,3 εκατ., τα κέρδη για την ΚΕΟ

Αύξηση του κύκλου εργασιών πέτυχε το Συγκρότημα για το 2018

Newsroom K

Καθαρό κέρδος την ΚΕΟ για το 2018 ανήλθε στο 6,375 εκατ., ευρώ σε σχέση με 4,950 εκατ., ευρώ το 2017., σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2018. Το βασικό κέρδος ανά μετοχή ήταν για το 2018 στα 17,1 σεντ, σε σύγκριση με 13,3 σεντ το προηγούμενο έτος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε όπως εισηγηθεί την καταβολή μερίσματος 7.968.603 εντός του 2019 που αναλογεί σε 21,4 σεντ του ευρώ ανά μετοχή. Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη διατήρησης επαρκούς ρευστότητας για την χρηματοδότηση επενδύσεων, σύμφωνα με το μεοσπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας στην πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα προβλέπεται όπως το 81,3% του μερίσματος, δεν θα πληρωθεί σε μετρητά σε μετρητά αλλά θα χρησιμοποιηθεί για την πλήρη εξόφληση νέων μετοχών στο κεφάλαιο της εταιρείας που θα εκδοθούν στην τιμή των 1,31 ευρώ ανά μετοχή που αποτελεί τη μέση σταθμισμένη τιμή Χρηματιστηρίου. 

Το υπόλοιπο του 18,7% του ποσού του μερίσματος θα είναι πληρωτέο προς τους δικαιούχους σε μετρητά και θα υπόκειται σε παρακράτηση έκτακτης αμυντικής εισφοράς και συνεισφοράς προς το ΓεΣΥ που αναλογεί πάνω στο ποσό του συνολικού μερίσματος σε κάθε περίπτωση όπου εφαρμόζεται. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία το Συγκρότημα αύξησε εντός του 2018 τον κύκλο εργασιών του κατά 7,4% σε σύγκριση με το 2017 παρουσιάζοντας λειτουργικά κέρδη της τάξης των 5,5 εκατ., ευρώ. Τα λειτουργικά κέρδη παρουσίασαν αύξηση 1,2% σε σύγκριση με το 2017.

Σημειώνεται επίσης ότι το συγκρότημα δεν έχει προγραμματίσει στο παρόν στάδιο οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στις δραστηριότητες του.  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ