ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:51
 

Στα 6,3 εκατ., τα κέρδη για την ΚΕΟ

Αύξηση του κύκλου εργασιών πέτυχε το Συγκρότημα για το 2018

Newsroom K

Καθαρό κέρδος την ΚΕΟ για το 2018 ανήλθε στο 6,375 εκατ., ευρώ σε σχέση με 4,950 εκατ., ευρώ το 2017., σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2018. Το βασικό κέρδος ανά μετοχή ήταν για το 2018 στα 17,1 σεντ, σε σύγκριση με 13,3 σεντ το προηγούμενο έτος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε όπως εισηγηθεί την καταβολή μερίσματος 7.968.603 εντός του 2019 που αναλογεί σε 21,4 σεντ του ευρώ ανά μετοχή. Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη διατήρησης επαρκούς ρευστότητας για την χρηματοδότηση επενδύσεων, σύμφωνα με το μεοσπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας στην πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα προβλέπεται όπως το 81,3% του μερίσματος, δεν θα πληρωθεί σε μετρητά σε μετρητά αλλά θα χρησιμοποιηθεί για την πλήρη εξόφληση νέων μετοχών στο κεφάλαιο της εταιρείας που θα εκδοθούν στην τιμή των 1,31 ευρώ ανά μετοχή που αποτελεί τη μέση σταθμισμένη τιμή Χρηματιστηρίου. 

Το υπόλοιπο του 18,7% του ποσού του μερίσματος θα είναι πληρωτέο προς τους δικαιούχους σε μετρητά και θα υπόκειται σε παρακράτηση έκτακτης αμυντικής εισφοράς και συνεισφοράς προς το ΓεΣΥ που αναλογεί πάνω στο ποσό του συνολικού μερίσματος σε κάθε περίπτωση όπου εφαρμόζεται. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία το Συγκρότημα αύξησε εντός του 2018 τον κύκλο εργασιών του κατά 7,4% σε σύγκριση με το 2017 παρουσιάζοντας λειτουργικά κέρδη της τάξης των 5,5 εκατ., ευρώ. Τα λειτουργικά κέρδη παρουσίασαν αύξηση 1,2% σε σύγκριση με το 2017.

Σημειώνεται επίσης ότι το συγκρότημα δεν έχει προγραμματίσει στο παρόν στάδιο οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στις δραστηριότητες του.  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Στις κεντρικές φυλακές η απάντηση για τις παρεμβολές κινητών

«Στην προσπάθεια να απενεργοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα των φυλακισμένων που έχουν στην κατοχή τους παράνομα, ...»
Χάρις  |  22:58

Υπερπληθυσμός στις Κεντρικές Φυλακές

«Λυπάμαι που το σάπιο σωφρονιστικό μας σύστημα και οι άχρηστοι κρατικοί μηχανισμοί μας, αναγκάζουν ανθρώπους ...»
ναταλία  |  22:31

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Άσπονδοι φίλοι ή περιπαίζουν μας ούλλους;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  20:16

Τα τετράμηνα οδηγούν στα φροντιστήρια

«ενω πριν τα τετραμηνα οι γονεις και οι μαθητες δεν ειχαν ξανακουσει για φροντιστηρια. »
αντζελα  |  12:44

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X