ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:28
 

Στα δύο κορυφαία του CFA Research Challenge το UCLan Cyprus

Προπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου κατέκτησαν τη 2η θέση στο διαγωνισμό

Δελτίο Τύπου

Προπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus κατέκτησαν τη 2η θέση στο διαγωνισμό CFA Research Challenge, αμέσως μετά το Kρατικό Πανεπιστήμιο,που διοργανώθηκε από το CFA Institute της Κύπρου, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Οι φοιτητές Σπυριδόνα Θεοχάρους και Μαρίνος Κυριάκου, φοιτητές του πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο Νίκος Λουκά και ο Φίλιππος Ιωάννου, φοιτητές του πτυχίου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, με την επίβλεψη του κ. Κωνσταντίνου Μελά, ερευνητικού συνεργάτη του Πανεπιστημίου UCLanCyprusκαι της κ. Αγγελικής Ερμογένους, μέλος τους CFASocietyκαι στέλεχος της Τράπεζας Κύπρου, διεξήγαγαν χρηματοοικονομική ανάλυση της μετοχής της εταιρείας ζυθοποιίας KEOplc, την οποίαν και παρουσίασαν μπροστά από ομάδα έγκριτων χρηματοοικονομικών αναλυτών της Κύπρου.

Με βάση την εν λόγω θέση που κατέκτησε η ομάδα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στο διαγωνισμό, οι φοιτητές του πανεπιστημίου θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο διαγωνισμό Runners Up Competition που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού CFA Research Challenge.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δρ. Λουκάς Γλύπτης δήλωσε: «Μετά από τέταρτη συνεχομένη χρονιά που οι φοιτητές μας λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό CFA Research Challenge του Ινστιτούτου CFA της Κύπρου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το Πανεπιστήμιο μας να κατακτούν τη 2η θέση και να εκπροσωπήσουν την Κύπρο παρουσιάζοντας την εργασία τους σε διεθνές επίπεδο.

Όντας ένα Πανεπιστήμιο που δρα στην Κύπρο αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί με διεθνή γνώμονα, πιστεύουμε πως η εν λόγω διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών μας. Παρ’ όλα αυτά δε πρέπει να παραγνωρίζουμε τη σημαντική προσπάθεια του συνόλου των φοιτητών και των ακαδημαϊκών όλων των πανεπιστημίων που μετείχαν της διαδικασίας. Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στουςδιοργανωτές του διαγωνισμού, τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο του CFASocietyτης Κύπρου και πιο συγκεκριμένα, τους κυρίους Παναγιώτη Χρυσοστόμου και Γιάννη Γεωργίου για τη σημαντική συμβολή τους.»

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, καθ. Πανίκκος Πουτζιουρής, δήλωσε ότι: «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά, οι φοιτητές μας να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις σπουδές τους και να επιβραβεύονται. Οι σκληροί δουλειά του συνόλου του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου UCLanCyprusόσο αφορά την άρτια εκπαίδευση των φοιτητών μας, τόσο στο ακαδημαϊκό όσο και στο πρακτικό επίπεδο, έμπρακτα αποδίδει καρπούς. Τούτου δοθέντος, περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις από τους φοιτητές μας τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο.»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Δίωρη αποχή από του μαθητές για τα τετράμηνα

«ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΣΕΜ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ...»
ΜΑΡΙΑ  |  10:58

Θέμα μηνών η έλευση 5G στην Κύπρο

«Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει γιατί το Βέλγιο ανέβαλε την εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας (5G) ...»
Andreas Malis  |  10:14

Γ. Εισαγγελέας: Καμία πολιτική ευθύνη δεν λήφθηκε από Ερ. Επιτροπές για Μαρί και Συνεργατισμό

«Nα με συγχωράει ο κατά τα άλλα συμπαθής Γ.Εισαγγελέας, όμως από όσα ο ίδιος δηλώνει, μας δίνει το δικαίωμα ...»
ΑΚΑ  |  12:16

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X