ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο 50% η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής το Σαββατοκύριακο

Τι αναφέρει ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Νεόφυτος Θρασυβούλου.

ΚΥΠΕ

Στο 50% κυμάνθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως το προηγούμενο τριήμερο έγινε διακίνηση των Κυπρίων που αξιοποίησαν τα προγράμματα του Υφυπουργείου Τουρισμού. Είπε πως τα κέντρα αναψυχής είχαν μια κάλυψη του 50% από Κύπριους, σημείωσε όμως ότι μετά την Κυριακή η επισκεψιμότητα στις τουριστικές περιοχές παγκύπρια είναι πολύ χαμηλή.

Ο κ. Θρασυβούλου ευχήθηκε όπως το Σχέδιο προχωρήσει, καλώντας παράλληλα το Υφυπουργείο Τουρισμού όπως εξαγγείλει και νέα σχέδια που να στηρίξουν και το φαγητό και όχι μόνο την διαμονή, ώστε να διακινούνται οι ντόπιοι και στα κέντρα αναψυχής.

Αναφορικά με το τριήμερο του κατακλυσμού ο κ. Θρασυβούλου είπε πως και πάλι θα διακινηθεί ο κόσμος και αυτό εύχονται και οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής. Το μήνυμα που στέλνουμε στα μέλη του ΟΣΙΚΑ, πρόσθεσε, είναι «να κρατούν μικρό καλάθι» μέχρι να περάσει ο Ιούνιος, με τις λιγότερες δυνατόν ζημιές.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, ούτε εύκολα, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται από όλους, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση