ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο ΔΣ της ΚΕΑΝ ο Μάριος Λουκαΐδης

Ο κ. Λουκαΐδης είχε αποχωρήσει από την CTC το 2019 μετά από 25 χρόνια

Newsroom K

Τον διορισμό του Μάριου Λουκαΐδη ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από τις 2 Ιουλίου 2020, ανακοινώνει η KEAN Soft Drinks Ltd.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου της η εταιρεία, η μακρόχρονη και πολυεπίπεδη εμπειρία του κ. Λουκαΐδη σε θέσεις κλειδιά επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και όχι μόνον, αναμένεται να συνδράμουν στην περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη του ομίλου ΚΕΑΝ. Στο πλαίσιο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο κ. Λουκαΐδης έχει διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού μοντέλου οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς του επιχειρείν, όπως λιανικό εμπόριο, διανομή FMCG, καλλυντικών, catering, υπηρεσίες και τεχνολογίας. Υπενθυμίζεται ότι το 2019 αποχώρησε από τον Όμιλο CTC, μετά από μία πορεία 25 ετών σε ηγετικές θέσεις του οργανισμού. Προηγουμένως είχε εργαστεί για 12 χρόνια σε εταιρείες του κλάδου πληροφορικής, για την ανάπτυξη λογισμικών και εξοπλισμού, δικτύων και σχετικών υπηρεσιών. Το επαγγελματικό του ξεκίνημα έγινε, ως καθηγητής, σε κολλέγιο της Κύπρου σε συναφή θέματα. Επί του παρόντος εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

O κυπριακός Όμιλος ΚΕΑΝ είναι ένας από τους μεγαλύτερους αλλά και ραγδαία αναπτυσσόμενους προμηθευτές καταναλωτικών προϊόντων τόσο στο Λιανικό εμπόριο, όσο και στους χώρους μαζικής εστίασης (HORECA) που διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε 100% φυσικούς χυμούς, φρουτοποτά, αναψυκτικά και squash. Διατηρεί σημαντική παρουσία, σε διεθνές επίπεδο, με εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 50 χώρες. Επιπρόσθετα, η γκάμα του Ομίλου ΚΕΑΝ διευρύνεται με την ενσωμάτωση και άλλων προϊόντων, μέσω των θυγατρικών της εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA στις κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Αντιπροσωπεύει και διανέμει επίσης στην κυπριακή αγορά brands όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, τα παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, τα αλλαντικά KRISTI, τους χυμούς PRIMA, τα προϊόντα ψαριού VICI και άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση