ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:44
 

Στον Παναγιώτη Παπαφιλίππου το Βραβείο ΚΕΒΕ Business Leader –Βιομηχανία

Η οικογενειακή επιχείρηση P&P Ice Cream Group μετρά περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας

Δελτίο Τύπου

Ένα βραβείο εξέχουσας σημασίας, το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία «Βιομηχανία», απονεμήθηκε στον Γενικό Διευθυντή του P&P Ice Cream Group Παναγιώτη Παπαφιλίππου. Η απονομή του βραβείου έγινε στα 6α ΚΕΒΕ Business Leader Awards 2019, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 6η συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών.

Η οικογενειακή επιχείρηση P&P Ice Cream Group, η οποία ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Χριστοφόρου και τον Παναγιώτη Παπαφιλίππου, μετρά περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη παγωτό-βιομηχανία στην Κύπρο, έχοντας στο ενεργητικό της πολλαπλές βραβεύσεις, διακρίσεις και πιστοποιήσεις σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων της.

Από το 1965 δημιουργεί τα εύγευστα παγωτά PAPAFiLiPOU, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά, φρέσκα υλικά.

Από το 1965 δημιουργεί τα εύγευστα παγωτά PAPAFiLiPOU, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία

Παράλληλα, εκτός από το αγαπημένο παγωτό παράγει τα παγάκια N-ice, γνήσιο χυμό λεμονιού και το Max&Frida. Oι δραστηριότητες του Ομίλου επεκτείνονται και στον κλάδο της ψυχαγωγίας με τα δύο PAPAFiLiPOU Luna Park σε Έγκωμη και Λατσία καθώς και το γνωστό La Patisserie Panayiotis.

Ο Παναγιώτης Παπαφιλίππου από νεαρή ηλικία είχε ξεχωρίσει για το επιχειρηματικό του ταλέντο. Μέσα από το διαχρονικό όραμά του για να δημιουργήσει και να επεκταθεί σε τομείς που θα κάνουν έναν κόσμο χαρούμενο, ανέπτυξε τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, δημιούργησε παιδότοπους με επιτυχημένες παγωταρίες και πρωτοτύπησε στη παγωτό-βιομηχανία δημιουργώντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία πολύ γρήγορα ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν στην αγορά της Κύπρου αλλά και στο εξωτερικό.

Αυτοδημιούργητος και ευέλικτος, με διορατικότητα, αγάπη και σεβασμό προς τους συνεργάτες και τους καταναλωτές, με πλούσιο κοινωνικό έργο, συμμετοχή σε συμβούλια και επιτυχημένη δράση για την αναβάθμιση και την εξέλιξη της βιομηχανίας, του εμπορίου, της οικονομίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της γαστρονομίας του τόπου μας, κατάφερε να χαράξει τη δική του πορεία στην επιχειρηματική ζωή της Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Πρόεδρος: Δεν θέλω να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τα μέτρα της ΕΕ

«Από τη μια ο Πρόεδρος να μιλά με ρεαλισμό και από την άλλη ο Υπουργός Εξωτερικών να μας μιλά περί ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:23

#PoliticsBlog Τα δυναμικά μέτρα της ΕΕ, ο υπουργός κομάντο και τα darts...

«Μα για ποια "επιτάχυνση της διαδικασίας" μας λέτε έτσι ανερυθρίαστα και χωρίς προβληματισμό; Πέρασαν ...»
Ένας Πολίτης  |  16:20

Η αποτυχία στις ΑΠΕ φέρνει αυξήσεις στα καύσιμα

«Ριάλια να φαν τζ’ οι όρνιθες ……………. Αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας την είδηση για την επί θύραις αύξηση ...»
YIANNOULIS  |  10:14

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X