ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνεχίζουμε «Μαζί στη Ζωή» για 32η συνεχή χρονιά

Διαχρονική η στήριξη της Universal Life στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Δελτίο Τύπου

Με το σύνθημα «Σημαίνει πολλά» και το μήνυμα ότι κάθε εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ είναι πολύ σημαντική αφού σημαίνει συμπαράσταση, αισιοδοξία και ελπίδα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) κήρυξε την έναρξη της 32ης Παγκύπριας εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης, διαχρονικός χορηγός της οποίας είναι η Universal Life.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, τόνισε πως συνεχίζουμε να είμαστε «Μαζί στη ζωή» για πάνω από 37 χρόνια, διεκδικώντας καθημερινά καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ κ. Νικόλας Φιλίππου ευχαριστώντας τους χορηγούς της εκστρατείας αλλά και όλο τον κόσμο που γενναιόδωρα στηρίζει τον Σύνδεσμο, ανέφερε πως η επιτυχία της φετινής εκστρατείας έχει μεγάλη σημασία για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των Υπηρεσιών  και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.  Ζήτησε τη συνεισφορά του κοινού για να επιτευχθεί ο στόχος της εκστρατείας για συλλογή €550.000, ένας αριθμός που μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον €2.  

Εκ μέρους της Universal Life, η κα Αιμιλία Ορφανίδου τόνισε  την ιδιαίτερη σημασία της φράσης «Σημαίνει πολλά» αναφέροντας ότι ως διαχρονικός χορηγός του ΠΑΣΥΚΑΦ, η Universal Life παρατηρεί με υπερηφάνεια την εξέλιξη και την ανάπτυξη του Συνδέσμου, ο οποίος επεκτείνει συνεχώς το φάσμα των υπηρεσιών του, προσφέροντας ένα πολυδιάστατο και ζωτικό έργο. Υπογράμμισε περαιτέρω την ανεκτίμητη συμβολή του κοινού στην επιτυχία της εκστρατείας , ο οποίος έχει καταστεί ένας θεσμός που, εκτός από την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ, αναδεικνύει την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους, ευαισθητοποιώντας έτσι όλο και περισσότερο κόσμο να αγκαλιάζει με αγάπη την εκστρατεία «Μαζί στη Ζωή».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση