ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Η Ελληνική δεν επιστρέφει παράνομες χρεώσεις σε δάνεια από την ΣΚΤ

Καλεί όλους τους Δανειολήπτες του πρώην Συνεργατισμού να ελέγξουν τα δάνεια τους και να απαιτήσουν την διαγραφή των υπερχρεώσεων

ΚΥΠΕ

O Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών (ΣΥΠΡΟΔΑΤ) με ανακοίνωση toy επικρίνει την Ελληνική Τράπεζα ότι αρνείται να αφαιρέσει από χιλιάδες δάνεια που απέκτησε από την πρώην ΣΕΔΙΠΕΣ/ΚΕΔΙΠΕΣ, τα οποία τεκμηριωμένα, όπως υποστηρίζει, περιείχαν παράνομες χρεώσεις τόκων δικαιωμάτων και άλλες χρεώσεις.

«Η συμπεριφορά και των δύο οντοτήτων είναι για μας απαράδεκτη» αναφέρει ο Σύνδεσμος καλώντας όλους τους Δανειολήπτες του πρώην Συνεργατισμού να ελέγξουν τα δάνεια τους και να απαιτήσουν την διαγραφή των υπερχρεώσεων και διόρθωση των υπολοίπων των δανείων τους.

Προς τούτο επισυνάπτει και δείγμα επιστολής που μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν και να αποστείλουν και στην Ελληνική και στην ΣΕΔΙΠΕΣ / ΚΕΔΙΠΕΣ.

Επίσης, ο ΣΥΠΡΟΔΑΤ σημειώνει ότι στους δανειολήπτες, που εξαιτίας της γνωστής απόφασης του Χρηματοοικονομικού Επίτροπου έπρεπε να επιστραφούν χρήματα, θα πρέπει να το ελέγξουν και να ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων που τους αναλογούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση