ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα METRO στηρίζουν και φέτος τις Φιλοζωικές Οργανώσεις της Κύπρου

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση «Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου»

Δελτίο Τύπου

Οι υπεραγορές METRO, από πολύ νωρίς, αναγνώρισαν το πρόβλημα υπερπληθυσμού των καταφυγίων για τα αδέσποτα ζώα και στηρίζουν σθεναρά το έργο των Φιλοζωικών Οργανώσεων εδώ και πάνω από 12 χρόνια. Έτσι και φέτος, τα METRO γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και καλούν το κοινό να συμμετέχει ενεργά στην στήριξη των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στα καταφύγια.

Στις εξόδους όλων των υπεραγορών METRO υπάρχουν ολόχρονα καλάθια όπου ο κόσμος μπορεί να ρίχνει συσκευασίες ζωοτροφών οι οποίες προσφέρονται στις Φιλοζωικές Οργανώσεις προς ενίσχυση των αναγκών σίτισης των ζώων.

Φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων που γιορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου, και για τρεις ημέρες, 4 με 6 Οκτωβρίου, όση ποσότητα ζωοτροφών ρίξει ο κόσμος στα καλάθια συλλογής ζωοτροφών, τα METRO θα την διπλασιάσουν.

Έτσι, σε συνεργασία με το κοινό τους, τα METRO θα προσφέρουν μεγάλες ποσότητες ζωοτροφών για να βοηθήσουν τις Φιλοζωικές Οργανώσεις να καλύψουν σε ένα σημαντικό βαθμό τις ανάγκες σε τροφή, κάτι που αποτελεί δύσκολο κομμάτι της φροντίδας των ζώων.

Τα METRO καλούν το κοινό να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια και να προσθέσει ο καθένας ό,τι μπορεί μέσα στα καλάθια προσφοράς ζωοτροφών.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση «Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.metro.com.cy 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση