ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θάνος Χρονόπουλος: Κάναμε την υπόσχεση πραγματικότητα

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή τοποθετεί ψηλά τον πήχη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή τοποθετεί ψηλά τον πήχη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Οι εξελίξεις «τρέχουν» και ο καταναλωτής ολοένα και θα αναζητά τις υπηρεσίες που θα του παρέχουν συναρπαστική και ανεπανάληπτη ψηφιακή εμπειρία. Σε αυτήν τη νέα εποχή στις τηλεπικοινωνίες, είμαστε αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουμε προτάσσοντας το δικό μας όραμα και προσφέροντας σε κάθε κάτοικο της χώρας εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία. Αναβαθμίζουμε τις υποδομές της χώρας μέσα από τις επενδύσεις μας, βοηθώντας έτσι νοικοκυριά και επιχειρήσεις να αποκτήσουν ποιοτική και προσιτή πρόσβαση στην ψηφιακή εποχή. Χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς.

Αναπτύσσουμε συνεχώς το ιδιόκτητο και αξιόπιστο σταθερό ευρυζωνικό δίκτυό μας, το οποίο έφερε σαρωτικές αναβαθμίσεις στις ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο και στις δυνατότητες των καταναλωτών. Μέσα από το Epic Fiber οι πελάτες μας απολαμβάνουν μία αξεπέραστη εμπειρία internet, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και 1Gbps αλλά και με χαμηλές τιμές. Στόχος μας να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία fiber.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκτόξευση της συνδεσιμότητας κατέχει αναμφίβολα και το 5G. Το Epic 5G είναι βασισμένο στην ήδη επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης τεχνολογιών, η οποία αναγνωρίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με τις επαναλαμβανόμενες βραβεύσεις μας από τους διεθνείς οργανισμούς umlaut και Ookla που μας ανέδειξαν ως το καλύτερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά που ένα δίκτυο κινητής στην χώρα μας βραβεύεται ταυτόχρονα από δύο αναγνωρισμένους οργανισμούς, με συνολικά έξι διακρίσεις.

Ο θετικός αντίκτυπος του 5G σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας αλλάζει δραστικά τη ζωή μας προς το καλύτερο, προσφέροντας απίστευτες δυνατότητες για να κάνουμε τα πάντα πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Το Epic 5G μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε μεγαλύτερες χωρητικότητες για ανταλλαγή δεδομένων και θεαματική αύξηση στις ταχύτητες. Οι συγκοινωνίες, η υγεία, η εκπαίδευση, η εργασία και η ψυχαγωγία εξελίσσονται καθώς με το 5G θα επιταχυνθεί η αυτοματοποίηση και η λειτουργία εξ αποστάσεως για τα πάντα.

Όσο αφορά τις επιχειρήσεις, στόχος μας είναι να συμβάλουμε δυναμικά στην ενίσχυση της αποδοτικότητας της κάθε επιχείρησης. Εξελίσσουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στον επιχειρηματικό κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και συνδεσιμότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με την απαράμιλλη υποστήριξή μας. Φέτος δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Κατανοούμε την ανάγκη που υπάρχει για παροχή βοήθειας στις SME, που θα συμβάλει εμπράκτως στην ενδυνάμωσή τους για περαιτέρω ανάπτυξη και θα τις θωρακίσει από τις όποιες οικονομικές μεταβολές. Δημιουργήσαμε λοιπόν νέα οικονομικά πακέτα που βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας. Παράλληλα συνδιοργανώσαμε σεμινάρια ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την ανάδειξη, ανάπτυξη και δικτύωσή τους.

Για τη νέα χρονιά ο σκοπός μας παραμένει σταθερός: μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις μας να είμαστε δίπλα στους συνδρομητές και να ανταποκρινόμαστε ολοκληρωτικά στις αυξημένες ανάγκες τους. Στη νέα ψηφιακή εποχή θέλουμε να είμαστε στην κορυφή των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, διατηρώντας την παράδοση της πρωτοπορίας με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώνουν ουσιαστικά και πρακτικά την καθημερινότητα των πελατών μας.

H ETAIΡΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Epic δραστηριοποιείται από το 2004. Ανήκει στην Monaco Telecom και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών επιχειρήσεων τηλεπικοινωνίας που δραστηριοποιούνται σε Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Μάλτα και Ιρλανδία. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου, συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT. Εργοδοτεί 350 επαγγελματίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση