ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το βραβείο «Marina of the Year 2020» διεκδικεί η μαρίνα Λεμεσού

Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Southampton International Boat Show που θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς

Δελτίο Τύπου

Υποψηφιότητά για το βραβείο Towergate’s Marina of the Year 2020, εξασφάλισε η μαρίνα της Λεμεσού, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι πιο αξιόλογες μαρίνες ανά το κόσμο με την υψηλότερη διάκριση Gold Anchor.

Ανακοίνωση της μαρίνας Λεμεσού αναφέρει πως με την 8η κατά σειρά διοργάνωση, η διακεκριμένη αυτή τελετή βραβείων πραγματοποιείται από τον σύνδεσμο The Yacht Harbour Association (TYHA) και αναγνωρίζει τις καλύτερες μαρίνες της κατηγορίας Gold Anchor διεθνώς, όπως έχουν ψηφιστεί από τους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού. Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Southampton International Boat Show που θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς, ενώ η διαδικασία ψηφοφορίας ισχύει μέχρι τις 28 Αυγούστου 2020 και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να καταχωρήσουν την ψήφο τους στη μαρίνα Λεμεσού μέσω της ιστοσελίδας www.tyha.co.uk/marina-awards#form.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση υπενθυμίζει πως η μαρίνα Λεμεσού έχει πρόσφατα τιμηθεί με το αναγνωρισμένο βραβείο “5 Gold Anchor Platinum Award”, που αποτελεί τη μέγιστη διεθνή διάκριση για εκλεκτές μαρίνες ανά το κόσμο για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υποδομών, ενώ σημειώνεται πως αποτελεί την 5η κατά σειρά μαρίνα στον κόσμο που έχει τιμηθεί με αυτή τη διάκριση.

Επιπρόσθετα, η Μαρίνα Λεμεσού κατέχει το σύμβολο ποιότητας Blue Flag για την περιβαλλοντική της διαχείριση και βιώσιμη ανάπτυξη. «Στην περίοδο της διεθνούς αναγνώρισης, οι τιμητικοί τίτλοι 5 Gold Anchor και Blue Flag αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Μαρίνας Λεμεσού στην ποιοτική προσφορά υπηρεσιών και υποδομών στη βάση της περιβαλλοντικής προστασίας και των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της», προστίθεται.

Τέλος υποδεικνύεται ότι «σε συνδυασμό με την επιτυχία των πωλήσεων των ακινήτων της μαρίνας, οι τιμητικές αυτές διακρίσεις συνεχίζουν να προάγουν την εικόνα του νησιού σε διεθνές επίπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση