ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το δεύτερο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή

Στα Κεντρικά Γραφεία της Πετρολίνα στη Λάρνακα, αναδείχθηκε στις 7 Iουνίου 2024, ο μεγάλος νικητής του δεύτερου Nissan X-Trail e-POWER, αξίας €46,100

Δελτίο Τύπου

Γεμάτο εκπλήξεις, όπως έχει υποσχεθεί και τηρήσει από την έναρξη της λειτουργίας του, το MyPetrolina app, ανέδειξε και τον δεύτερο νικητή του Nissan X-Trail e-POWER!  

Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας.

Ο μεγάλος νικητής με member ID 25687 (κ. Παπαλουκάς), έχει ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του MyPetrolina app.

Πρόκειται για το δεύτερο Nissan X-Trail e-POWER, που διεκδίκησαν οι καταναλωτές χρησιμοποιώντας μέχρι τις 6 Ιουνίου 2024, το MyPetrolina app στα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni.

Σημείωσε πως με κάθε σου συναλλαγή μέσω της εφαρμογής MyPetrolina, μαζεύεις βαθμούς και τους εξαργυρώνεις με επώνυμα προϊόντα, επωφελείσαι τις αποκλειστικές προσφορές και βρίσκεις πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni.

Γιόρτασε τα 90 χρόνια Nissan με MyPetrolina app & βγες πολλαπλά κερδισμένος!

www.petrolina.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ