ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

To London Credit Fund ξεπερνά το στόχο του 4% p.a. κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021

Η Consulco ανακοίνωσε ότι κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021, το London Credit Fund πέτυχε μέρισμα £11,55 ανά μονάδα για τις μετοχές της Κατηγορίας Α, $10,84 ανά μονάδα για τις μετοχές της Κατηγορίας C και €10,57 ανά μονάδα για τις μετοχές της Κατηγορίας Ε.

Η ετήσια απόδοση κατά το τρίτο τρίμηνο ήταν 5,04% για τους μεριδιούχους σε στερλίνες, 4,83% για τους μεριδιούχους σε δολάρια και 4,22% για τους μεριδιούχους σε ευρώ για καθεμία από τις παραπάνω κατηγορίες μετοχών αντίστοιχα.

Το London Credit Fund είναι ένας οργανισμός εναλλακτικών επενδύσεων, με στόχο απόδοσης 4%+ ετησίως για τους επενδυτές του σε ευρώ στους οποίους τα μερίσματα καταβάλλονται ανά τρίμηνο. Το παραπάνω επιτυγχάνεται παρέχοντας βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα δάνεια έχοντας ουσιαστικά ως εξασφάλιση ακίνητη ιδιοκτησία στο Λονδίνο. Η ελάχιστη επένδυση του Fund είναι €125.000, με ελάχιστη διάρκεια επένδυσης τους 12 μήνες. Οι επενδυτές του London Credit Fund μέχρι σήμερα αποτελούνται από εύπορους ιδιώτες, εταιρείες, ταμεία πρόνοιας, ασφαλιστικές εταιρείες και τράπεζες.

Ο συνδυασμός σταθερού εισοδήματος και σχετικά χαμηλού κινδύνου είναι το κλειδί για την επιτυχία του London Credit Fund σε έναν οικονομικό κόσμο που αναζητά απεγνωσμένα εισοδηματικές επενδύσεις. Το Λονδίνο είναι μια από τις πιο ώριμες, διαφανείς και ρευστοποιημένες αγορές ακινήτων παγκοσμίως. Οι τιμές των ακινήτων είναι διαφανείς, με πληθώρα πληροφοριών και στοιχείων για συναλλαγές ακινήτων που πραγματοποιούνται στον ίδιο δρόμο ή περιοχή με συγκρίσιμα ακίνητα. Τα ακίνητα του Λονδίνου είναι σχετικά ασφαλή, δεν υπόκεινται στο ίδιο επίπεδο κινδύνων και διακυμάνσεων με την υπόλοιπη χώρα καθώς και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Το Ποσοστό Είσπραξης του London Credit Fund μέχρι και σήμερα είναι 100%, με τις αποδόσεις να υπερβαίνουν τους ετήσιους στόχους. Η Consulco ανυπομονεί να επιτύχει το επόμενο σημείο αναφοράς για τα περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση (AUM), το οποίο είναι τα 20 εκατομμύρια ευρώ μέσα στους επόμενους μήνες, αφού έχει ήδη ξεπεράσει το σημείο αναφοράς των 10 εκατομμυρίων ευρώ σε διάστημα μόλις 7 μηνών από την έναρξη του Fund.

Το London Credit Fund εγκρίθηκε πρόσφατα και συμπεριλήφθηκε στο Bloomberg και το Clearstream, δύο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του χρηματοοικονομικού κόσμου, ανοίγοντας πολλές ακόμη πόρτες και δίνοντας την ευκαιρία στο Fund να επεκτείνει τις επενδυτικές του δραστηριότητες, προσελκύοντας επενδυτές από όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση