ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Nεάπολις:Ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ινστ. Μικρών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας

Η σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, "προσανατολισμένο στην εξωστρέφεια, τη συμμετοχή στην έρευνα και την παραγωγή νέας γνώσης", συνιστά, πλέον, μαζί με άλλα διακεκριμένα και διεθνώς καταξιωμένα πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όπως το University of Birmingham, το Brunel University London, το Coventry University, το Liverpool University, το Strathclyde University, το University of Warwick και άλλα, ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας (https://isbe.org.uk/ ) .

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας (ISBE) είναι ένα διεθνές δίκτυο για άτομα και οργανισμούς που συμμετέχουν στην έρευνα, την πολιτική, την πρακτική, την εκπαίδευση, την υποστήριξη και τις συμβουλές για τις μικρές επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα.

Τα μέλη του ISBE, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι ο πιο πολύτιμος πόρος του, προσφέροντας τεράστια αποθέματα γνώσης και έρευνας. Μέσω εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, το ISBE στοχεύει στη διάδοση αυτής της έρευνας σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και οργανισμούς υποστήριξης επιχειρήσεων όπου μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο και να ενημερώσει την αλλαγή και να μοιραστεί αυτούς τους πόρους με ακαδημαϊκούς, ερευνητές και εκπαιδευτικούς.

Μέσω του δικτύου και των δραστηριοτήτων του ISBE, οι ακαδημαϊκοί, οι επιχειρηματίες, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και εκείνοι που εργάζονται στην υποστήριξη της επιχείρησης μπορούν να συνδέσουν και να δημιουργήσουν ωφέλιμες εργασιακές σχέσεις.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς σημειώνει σε γραπτή του ανακοίνωση, ότι η συμμετοχή του Πανεπιστημίου στο διεθνές δίκτυο ISBE ως Ιδρυτικό μέλος, ανάμεσα σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια, αποτελεί μια σημαντική επιτυχία.

"Την εποχή της πανδημίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου παραμένει προσηλωμένο στη διεθνοποίηση, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη συνεργασιών και συμπράξεων με στόχο την ακαδημαϊκή αριστεία και την αξιοποίηση της νέας γνώσης από την ακαδημαϊκή του κοινότητα. Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε με συνέπεια να πορευόμαστε», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X