ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το TechIsland παρουσιάζει το ''Startup School''

Μία καινοτόμα σειρά σεμιναρίων για Startups στην Κύπρο, με την υποστήριξη της Zubr Capital

Δελτίο Τύπου

Το TechIsland ανακοινώνει την έναρξη του ''Startup School'', μιας καινοτόμας σειράς σεμιναρίων με στόχο την ενδυνάμωση των startups στην Κύπρο. Αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Zubr Capital, διεθνώς αναγνωρισμένο Ταμείο Επιχειρηματικού Κεφαλαίου (VC), προσφέρει μια ασυναγώνιστη ευκαιρία για μάθηση και ανάπτυξη.

Το πρώτο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου, στις 4μμ, στην Λεμεσό, φέρει τον τίτλο ''Δημιουργία μιας Ανθεκτικής Εταιρικής Στρατηγικής & Εδραίωση μιας Ισχυρής Επωνυμίας'' και αποτελείται από δύο ενότητες υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπροσώπων της Zubr Capital.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκλεκτοί ομιλητές από το Zubr Capital, Konstantin Zapoliansky, Senior Investment Director, θα αναλύσει τη διαδικασία για την ανάπτυξη της εταιρικής στρατηγικής, από την έρευνα αγοράς μέχρι το οικονομικό μοντέλο, ενώ η Darya Ksenzova, Brand Manager, θα δώσει συμβουλές για την εδραίωση μιας ισχυρής εταιρικής επωνυμίας, από την τοποθέτηση έως τις πλατφόρμες επικοινωνίας.

Ο Γενικός Διευθυντής του TechIsland, Μάριος Γιωργούδης δήλωσε σχετικά: ''Στο TechIsland έχουμε δεσμευτεί στην αποστολή μας να μετατρέψουμε την Κύπρο σε τεχνολογικό κόμβο. Γι’ αυτό είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία σε startups στην Κύπρο. Το ''Startup School'' θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα προσφέρει πρακτικές γνώσεις, γνωριμία με Venture Capitalists και άλλους νέους επιχειρηματίες. Ευχαριστούμε θερμά το Zubr Capital για την πολύτιμη συνεργασία.''

Από την πλευρά του ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Zubr Capital, Oleg Khusaenov ανέφερε: ''Τα τελευταία δέκα χρόνια, ως  Zubr Capital έχουμε επενδύσει σε εταιρείες τεχνολογίες και έχουμε δει αρκετές από αυτές να μετατρέπονται σε unicorns. Ως έμπειροι επενδυτές, χαιρόμαστε που βλέπουμε χάρη στο TechIsland, να δημιουργείται μία ολοκληρωμένη κοινότητα τεχνολογικών εταιρειών στην Κύπρο. Με τις κατάλληλες προδιαγραφές και επενδύσεις, αυτές οι εταιρείες μπορούν να πετύχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ομάδα μας στο Zubr Capital είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστούμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των εταιρειών ΙΤ στην Κύπρο. Είμαστε σίγουροι ότι η πρωτοβουλία του TechIsland θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο και θα καταφέρει να τοποθετήσει την Κύπρο ως προορισμό για εξειδικευμένους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.''

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν εγγραφή στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3WsJxGE.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση