ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρ. Κύπρου: Η πιο δραστήρια στην προώθηση του διεθνούς εμπορίου από την EBRD

Το Πρόγραμμα, μέσω της εγγυοδοσίας της ΕΤΑΑ, βελτιώνει την πιστοληπτική διαβάθμιση των προϊόντων Διεθνούς Εμπορίου της Τράπεζας και την αποδοχή τους από διεθνείς τραπεζικούς ομίλους

Newsroom K

Η Τράπεζα Κύπρου αναδείχθηκε ως η πιο δραστήρια Τράπεζα στην προώθηση του διεθνούς εμπορίου στην Κύπρο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank of Reconstruction and Development).

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Τράπεζας, η σημαντική αυτή διάκριση, την οποία λαμβάνει η Τράπεζα για τρίτη συνεχή χρονιά, αναδεικνύει την επιτυχημένη συμμετοχή της στο “Trade Facilitation Programme” (Πρόγραμμα Διευκόλυνσης Εμπορικών Συναλλαγών) και επιβεβαιώνει τη συμβολή της στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από τη θέση που κατέχει ως η μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα στην Κύπρο με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Το Πρόγραμμα, μέσω της εγγυοδοσίας της ΕΤΑΑ, βελτιώνει την πιστοληπτική διαβάθμιση των προϊόντων Διεθνούς Εμπορίου της Τράπεζας και την αποδοχή τους από διεθνείς τραπεζικούς ομίλους.

Από το τέλος του 2016 που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα η Τράπεζα Κύπρου, έχει υποστηρίξει κυπριακές επιχειρήσεις να ενισχύσουν ή και να επεκτείνουν τη διεθνή εμπορική τους δραστηριότητα ακόμη και σε χώρες στις οποίες έχει παρουσία η ΕΤΑΑ. Με αυτό τον τρόπο παρέχονται καινοτόμες λύσεις σε κυπριακές επιχειρήσεις, διευκολύνεται η συμμετοχή τους σε διεθνείς διαγωνισμούς και η εκτέλεση διεθνών εμπορικών συναλλαγών με διευρυμένο δίκτυο πελατών και προμηθευτών στο εξωτερικό, κάτι το οποίο στις ημέρες που διανύουμε αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντικό.

Η ΕΤΑΑ αναγνωρίζει κάθε χρόνο και βραβεύει τις πιο δραστήριες εμπορικές τράπεζες από κάθε χώρα-μέλος, αποκλειστικά με βάση τον αριθμό των εμπορικών συναλλαγών τους για το έτος για το οποίο βραβεύονται.

Το Πρόγραμμα αναπτύχθηκε με στόχο την προώθηση και τη διευκόλυνση του διεθνούς εμπορίου προς, από και εντός της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) και της περιοχής της Νότιας και Ανατολικής Μεσογείου (SEMED). Μέσω του Προγράμματος, η ΕΤΑΑ παρέχει εγγυήσεις προς όφελος διεθνών εμπορικών τραπεζών, καλύπτοντας τον πολιτικό και εμπορικό κίνδυνο των εμπορικών συναλλαγών, όπως Ενέγγυες Πιστώσεις, Εγγυητικές Επιστολές και Αντεγγυήσεις, που εκτελούνται από τράπεζες στις χώρες-μέλη της ΕΤΑΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X