ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τρεις νεοφυείς εταιρείες θα μετεγκατασταθούν στην Πάφο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφο, Φαίδωνα Φαίδωνος, είχαν την Τρίτη εκπρόσωποι τριών νεοφυών (startup) εταιρειών και αντιπροσωπεία του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού (AUB)

ΚΥΠΕ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφο, Φαίδωνα Φαίδωνος, είχαν την Τρίτη εκπρόσωποι τριών νεοφυών (startup) εταιρειών και αντιπροσωπεία του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού (AUB).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, οι τρεις εταιρείες, επιλεγμένες από το  AUB και το Κέντρο Καινοτομίας Zein AUB Innovation Park, πρόκειται να μετεγκατασταθούν στην Πάφο, όπου θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Δήμου Πάφου. Οι εταιρείες αυτές δραστηριοποιούνται στους τομείς της ενεργειακής και της αγροτικής τεχνολογίας (EnergyTech και AgriTech).

Όπως αναφέρεται η Πάφος αναδεικνύεται ως το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Ο Δήμος Πάφου υποστηρίζει ενεργά και με συνέπεια τη δημιουργία ενός δυναμικού οικοσυστήματος που προσελκύει και ενθαρρύνει τη δραστηριοποίηση νεοφυών εταιρειών στην πόλη, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται πως με την καθοδήγηση και συνεργασία κορυφαίων ιδρυμάτων όπως το AUB και το Zein AUB Innovation Park, η Πάφος ενισχύει τη θέση της ως κέντρο καινοτομίας και τεχνολογικής εξέλιξης, προσφέροντας ένα ευνοϊκό και υποστηρικτικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των startups.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση