ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Trust Insurance Cyprus - Ο μόνος ασφαλιστικός προορισμός που χρειάζεσαι

Για την Trust Insurance Cyprus, η περίοδος της πανδημίας ήταν περίοδος αναπροσαρμογής, εξέλιξης και ανάπτυξης

Για την Trust Insurance Cyprus, η περίοδος της πανδημίας ήταν περίοδος αναπροσαρμογής, εξέλιξης και ανάπτυξης. Παρά τις δυσμενείς κοινωνικο-οικονομικές προεκτάσεις της πανδημίας Covid-19, κατέγραψε αύξηση εργασιών κοντά στο 7% ενώ η αγορά κινήθηκε σε μηδενικά επίπεδα, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται από ενάρξεως των εργασιών της στην κυπριακή αγορά, πριν από 12 χρόνια.

Το 2020 η Εταιρεία κατείχε μερίδιο 9,31% της κυπριακής αγοράς ασφαλίσεων Γενικού Κλάδου και βρισκόταν στην τρίτη θέση ανάμεσα στις ασφαλιστικές εταιρείες Γενικού Κλάδου (εξαιρουμένου των ασφαλίστρων Κλάδου Υγείας που γράφτηκαν από εταιρείες Κλάδου Ζωής). Το MCR της Trust Insurance Cyprus ανέρχεται σε 611%, που συνεπάγεται κεφάλαια εξαπλάσια του απαιτούμενου. Παράλληλα, επενδύει σε μετοχές και ακίνητα με σκοπό να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία της με δείκτη SCR που ανέρχεται στο 164%.

Διαχρονική επιτυχία

Η διαχρονική επιτυχία της Trust Insurance Cyprus βασίζεται κυρίως στην καινοτόμα και ολιστική προσέγγιση στην ασφάλιση που εφαρμόζει, με προμετωπίδα την παροχή άριστης εξυπηρέτησης. Δεν περιορίζεται μόνο στην γρήγορη διευθέτηση του δίκαιου ποσού μιας απαίτησης, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα σημεία και πεδία επαφής με την Εταιρεία, τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών. Ουσιαστικής σημασίας είναι και παροχή υπηρεσιών, συμπληρωματικών του συμβολαίου ασφάλισης.

Cyber Risk Insurance

Αναγνωρίζοντας ότι ειδικά στη μετά Covid-19 εποχή το διαδίκτυο είναι η νέα νόρμα, ειδικά για το επιχειρείν η Trust Insurance Cyprus λανσάρει το νέο της προϊόν Cyber Risk Insurance, απαντώντας στην αβεβαιότητα που προκαλεί η καλπάζουσα αύξηση διαδικτυακών κλοπών παγκοσμίως. Δυστυχώς κυβερνοεπιθέσεις, κυβερνοεκβιασμοί και υποκλοπές δεδομένων αποτελούν πια καθημερινότητα. Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Γι’ αυτό και η Εταιρεία δηλώνει παρούσα δίπλα σου για να προλάβει το κακό, και μαζί σου για να το αντιμετωπίσει. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύχθηκε και διατίθεται το πρώτο ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σχέδιο της αγοράς για ασφάλιση κινδύνων διαδικτύου.

Η Trust Insurance Cyprus αναβαθμίζει την ασφάλιση παρέχοντας τρεις διαφορετικές υπηρεσίες κάτω από την ομπρέλα του νέου της προϊόντος Cyber Risk Insurance. Συμβουλευτική πριν την υπογραφή του συμβολαίου, ασφάλιση, και γραμμή άμεσης ανταπόκρισης όταν παραστεί η ανάγκη. Ο πελάτης έχει την επιλογή ενσωμάτωσης του Cyber Risk Insurance σε υφιστάμενο επαγγελματικό ασφαλιστήριο ή απόκτησής του ως ανεξάρτητο συμβόλαιο, εξασφαλίζοντας κάλυψη έναντι πολλών διαδικτυακών κινδύνων. Παράλληλα απολαμβάνει καθοδήγηση πριν και στήριξη κατά τις κρίσιμες ώρες που αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει θύμα των επιτήδειων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση