ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Universal Life: « Ένα βήμα μπροστά» μαζί με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου

Η στήριξη της ΟΠΑΚ ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα γραφεία της Οργάνωσης με αφορμή την έναρξη της νέας εκστρατείας

Δελτίο Τύπου

Η Universal Life στο πλαίσιο της διαχρονικής της πολιτικής να συνεισφέρει σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας, ανταποκρίνεται σε ένα ακόμη κάλεσμα, στηρίζοντας το έργο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ), η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με κάκωση νωτιαίου μυελού, την αξιοπρεπή διαβίωση τους και την πλήρη ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Η στήριξη της ΟΠΑΚ ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στα γραφεία της Οργάνωσης με αφορμή την έναρξη της νέας εκστρατείας της Universal Life με τίτλο «Ένα βήμα μπροστά». Η εν λόγω εκστρατεία, η οποία αποτελεί μια ωδή στη ζωή, τη διαφορετικότητα και την ελπίδα, φιλοδοξεί να εμπνεύσει τον καθένα μας να κάνει τον εαυτό του καλύτερο, να ξεπεράσει τα όρια του, παρά τις όποιες αντιξοότητες και ανατροπές στη ζωή και να αντλήσει δύναμη απ’ ότι μπορεί να ονειρευτεί.

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρης Λαμπριανίδης σε δήλωση του, ευχαρίστησε θερμά την Universal Life για τη γενναιόδωρη στήριξή της, τονίζοντας πως αυτή θα ενισχύσει έμπρακτα το δύσκολο έργο της Οργάνωσης και τις υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης που προσφέρει στα μέλη της. Αναφερόμενος στον απώτερο στόχο της ΟΠΑΚ, που είναι κανένα άτομο με κάκωση νωτιαίου μυελού να μην βρίσκεται στο περιθώριο, επισήμανε πόσο σημαντικό είναι ο επιχειρηματικός κόσμος να σταθεί σύμμαχος και αρωγός στο δύσκολο έργο της οικονομικής στήριξης της Οργάνωσης.

Εκ μέρους της Universal Life, η κα Αιμιλία Ορφανίδου αναφερόμενη στο δύσκολο, αλλά αξιοθαύμαστο έργο της ΟΠΑΚ, δήλωσε πως πέρα από την έμπρακτη στήριξη της Universal Life στην Οργάνωση, ευχή όλων είναι όπως η ενέργεια αυτή να αποτελέσει έμπνευση και να προσφέρει ελπίδα και δύναμη, να γίνει ένα βήμα μπροστά για μια καλύτερη κοινωνία. Μια κοινωνία ευαισθητοποιημένη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με αναπηρίες και η οποία θα αποδέχεται τα άτομα αυτά αλλά θα τους παρέχει και τα κατάλληλα εφόδια για κοινωνική προσαρμογή και επαγγελματική αποκατάσταση για μια καλύτερη και πιο ποιοτική διαβίωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση