ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χαιρετίζει τα μέτρα που εξήγγειλε το ΥΠΟΙΚ η ΟΣΙΚΑ

Ζητά επέκταση και στους χώρους εστίασης

ΚΥΠΕ

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών χαιρέτησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Φύτος Θρασυβούλου, προσθέτοντας ωστόσο πως επιμένουν στην επέκταση των μέτρων και στους χώρους εστίασης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου αναφέρθηκε και στην εξαγγελία των μέτρων για τους ανεμβολίαστους, σημειώνοντας πως μετά την εφαρμογή των μέτρων για τους ανεμβολίαστους, καταγράφηκε κατακόρυφη πτώση του κύκλου εργασιών σε παγκύπρια κλίμακα μέχρι και 70%.

Πρόσθεσε πως η Ομοσπονδία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής σε διαβούλευση με το Υφυπουργείο Τουρισμού αναμένει τα μέτρα στήριξης από το Ταμείο ανάκαμψης να είναι τέτοια που να δίδουν, όπως είπε, τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να τα αξιοποιήσουν για αναβάθμιση των επιχειρήσεων τους.

Όσον αφορά τον νέο Νόμο λειτουργίας των κέντρων αναψυχής και εστίασης, ο κ. Θρασυβούλου δήλωσε ότι θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα με τον Υφυπουργό Τουρισμού. Στόχος είναι να καταλήξουν σε έναν Νόμο, που να εξυπηρετεί όλες τις κατηγορίες εστίασης και διασκέδασης, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση