ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ξανά μαζί στο πανέμορφο Aphrodite Hills Resort

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου το Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί ξανά επισκέπτες

Δελτίο Τύπου

Σε πλήρη λειτουργία μπαίνει ξανά το Aphrodite Hills Resort αφού μετά την επαναλειτουργία των επαύλεων, των εστιατορίων, του γκολφ, τένις και του spa, ανοίγει και το ξενοδοχείο.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου το Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί ξανά επισκέπτες και να συνεχίσει την πολύχρονη του παράδοση στην αυθεντική φιλοξενία.

Ασφάλεια και Υγεία

Η Atlantica Hotels and Resorts έχει αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του ιού COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες, με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία των πελατών, εργαζομένων, και προμηθευτών της. Περαιτέρω πληροφορίες όσο αφορά το σχέδιο δράσης και τις διαδικασίες της εταιρείας, παρατίθενται τις αρχές και τις προθέσεις της Atlantica για το σχέδιο, είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Atlantica.

Φέτος, μένουμε Κύπρο και ταξιδεύουμε στο Aphrodite Hills Resort

Ο υπέρτατος τουριστικός ή και επαγγελματικός προορισμός για κάθε εποχή και για κάθε ταξιδιώτη. Με 290 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και με ανέσεις για κάθε γούστο, το ξενοδοχείο στον πυρήνα του εντυπωσιακού Resort, καλύπτει ίσως το μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για κάθε επισκέπτη. Με θέα τη θάλασσα, τους πανέμορφους κήπους, τα γήπεδα γκολφ, τις πισίνες και το γραφικό εκκλησάκι της πλατείας, το 5 αστέρων Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση ταξιδιωτικού προορισμού για εκλεκτικούς ή απαιτητικούς που αναζητούν στιγμές και εμπειρίες. Οι αισθήσεις ζωντανεύουν ακόμα περισσότερο σε ένα ατέλειωτο «φεστιβάλ» κουζίνας στα εστιατόρια που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου αλλά και στα εστιατόρια που βρίσκονται στο Village Square με γεύσεις από Κύπρο, Ιταλία, Ινδία, Μεξικό και Ασία.

Τένις, ιππασία, βραβευμένο γήπεδο γκολφ PGA National, ποδηλασία, ποδόσφαιρο ή τοξοβολία αποτελούν τις επιλογές δράσης στο Resort ενώ οι μικροί επισκέπτες έχουν πάντα την τιμητική τους με παιδικό υδροπάρκο, kids club οργανωμένων δραστηριοτήτων ή ακόμα και παιδικό ΣΠΑ στο The Retreat Spa by Atlantica

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο +357 26829000 ή στο e-mail aphrodite_hills@atlanticahotels.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση