ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Youthcast: Η τέχνη στην Κύπρο Σήμερα

Στο 1ο επεισόδιο, θα γίνει μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ Κύπριων καλλιτεχνών για την Τέχνη στην Κύπρο σήμερα

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη, 14 Απριλίου στις 20:00, παρακολουθήστε ζωντανά στη σελίδα του ΟΝΕΚ στο Facebook, το 1ο επεισόδιο του Youthcast, του νέου podcast του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, που έχει ως στόχο την έγκυρη ενημέρωσή για όλα όσα απασχολούν. Στο 1ο επεισόδιο, θα γίνει μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ Κύπριων καλλιτεχνών για την Τέχνη στην Κύπρο σήμερα.

Άτομα προερχόμενα από όλο το φάσμα του πολιτισμού (θέατρο, λογοτεχνία, εικαστικές τέχνες, μουσική) θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν τις εκφάνσεις και τις διαδρομές της σύγχρονης κυπριακής καλλιτεχνικής δημιουργίας, τη σχέση της τόσο με την παράδοση, όσο και με την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, καθώς και τη συνύπαρξη και συνομιλία της με τις καλλιτεχνικές τάσεις στον κόσμο.

Ταυτόχρονα, θα αναδειχθούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που διαχρονικά αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες στη χώρα μας, τα οποία έχουν οξυνθεί λόγω της πανδημίας. Παράλληλα, θα συζητηθούν μέτρα και πολιτικές που απαιτούνται για την περαιτέρω προώθηση των τεχνών, για την ανάπτυξη της αγάπης του κοινού για τις τέχνες και για την υποστήριξη των ίδιων των καλλιτεχνών.  

Συμμετέχουν οι Αντρέας Τραχωνίτης (παραγωγός Louvana Records), Νάσια Διονυσίου (συγγραφέας), Αντρέας Κυριάκου (σκηνοθέτης, σεναριογράφος), Θέκλα Παπαδοπούλου (εικαστικός) και Αθηνά Κάσιου (σκηνοθέτης). Συντονίζει, ο ηθοποιός Αντρέας Φυλακτού.

Η συζήτηση θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμη στο κανάλι του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στο Spotify.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση