ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στο «Φωτοβολταϊκά για όλους»; Πως απαντά το Υπουργείο

Ο κ. Καραγιώργης καλεί τους καταναλωτές «όταν διαπιστώσουν ότι υπάρχει το θέμα με την επιπρόσθετη χρέωση να απορρίπτουν τον εγκαταστάτη και να πηγαίνουν σε άλλον»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εταιρείες εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά και χρεώνουν επιπρόσθετα χρήματα τους καταναλωτές επειδή συμμετέχουν στο σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για όλους», ανέφερε στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο Διευθυντής Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, Κωνσταντίνος Καραγιώργης, τονίζοντας παράλληλα δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία που έχει ενώπιον του ο κ. Καραγιώργης, εταιρεία χρέωσε πολίτη 5,200 ευρώ για το πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκού, επιπλέον 500-600 ευρώ λόγω συμμετοχής στο συγκεκριμένο σχέδιο + το ΦΠΑ.

«Καλούμε τους εμπορευόμενους που ακολουθούν αυτές τις πρακτικές να τις διαφοροποιήσουν γιατί διαφορετικά θα σκεφτούμε άλλες εναλλακτικές μορφές αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής», ανέφερε ο Διευθυντής Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, καλώντας παράλληλα τους καταναλωτές «όταν διαπιστώσουν ότι υπάρχει αυτό το θέμα με την επιπρόσθετη χρέωση να απορρίπτουν τον εγκαταστάτη και να πηγαίνουν σε άλλον».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση