ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar στηρίζουν τους εργαζόμενούς τους με αυξήσεις μισθών

Νέες αυξήσεις συνολικού ύψους 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως παρείχε η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική τους τελευταίους μήνες.

Δελτίο Τύπου

Με τους εργαζομένους να αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιό της, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ προχώρησε σε νέες σημαντικές αυξήσεις μισθών και επιπλέον παροχές προς το προσωπικό, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024, οι εργαζόμενοι των Υπεραγορών Αλφαμέγα και του Bean Bar έλαβαν μισθολογικές αυξήσεις, που συνολικά ξεπερνούν τα €4,500,000 ετησίως.

Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση της εταιρείας που επιβεβαιώνει τη διαχρονική επένδυσή της στους ανθρώπους της. Υπενθυμίζεται ότι η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ προσφέρει ένα πλούσιο και πολυεπίπεδο πακέτο ωφελημάτων στους εργαζόμενούς της, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εταιρικές εκπτώσεις, πρόνοιες για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χορήγηση άτοκων δανείων αλλά και διαρκή επιμόρφωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εργαζόμενοι των Υπεραγορών Αλφαμέγα και του Bean Bar συνεχίζουν να απολαμβάνουν έκπτωση στα προϊόντα των δύο αλυσίδων, της τάξης του 10% και 20% αντίστοιχα. Επιπλέον, τον Μάρτιο 2024, η εταιρεία ανανέωσε την παρεχόμενη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλεια του προσωπικού με επιπλέον καλύψεις. Επίσης, τόσο οι εργαζόμενοι της εταιρείας όσο και τα εξαρτώμενα παιδιά τους, επωφελούνται υποτροφιών με πλήρη κάλυψη διδάκτρων σε Πανεπιστήμια, στη λίστα των οποίων εντάχθηκε από τον Ιανουάριο του 2024 και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

«Στη Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ διαχρονικά πιστεύουμε ότι κινητήριος δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό, το ζήλο και την αφοσίωσή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη του οργανισμού. Είναι, επομένως, με χαρά που προχωρήσαμε στην παραχώρηση σημαντικών μισθολογικών αυξήσεων και παροχών, ως μια ελάχιστη κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς τους. Διαχρονική μέριμνά μας, αποτελεί η διασφάλιση ενός θετικού και υποστηρικτικού εργασιακού περιβάλλοντος, με προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και με εγγυήσεις αξιοκρατίας και ισότητας», ανέφερε σε δήλωσή του, ο Διευθυντής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, Μάριος Αντωνίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση