ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gordian: GoRural ακίνητα στην επαρχία Λευκωσίας από €11,000

Δελτίο Τύπου

Η Gordian απαντά στην εξαγγελία των δύο σχεδίων του Υπουργείου Εσωτερικών για αναζωογόνηση ακριτικών, ορεινών και συγκεκριμένων περιοχών της υπαίθρου, με μια σειρά GoRural επιλογών ακινήτων στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, τα ακίνητα αφορούν οικόπεδα για οικιστική ανάπτυξη στην ύπαιθρο αλλά και αγροτεμάχια ιδανικά για γεωργική εκμετάλλευση. Βρίσκονται στις περιφέρειες Λυθροδόντα, Ευρύχου, Πέρα, Γαλάτας, Αναλιώντα, Πολιτικού, Ψιμολόφου, Κάμπου, Κοκκινοτριμιθιάς, Αγ. Μαρίνας Ξυλιάτου, Μάμμαρι, Αγ. Θεόδωρου Σολέας και Κλήρου, με  τιμές που ξεκινούν από €11,000.

Μερικές από τις πιο περιζήτητες επιλογές αποτελούν:

Οικιστικό οικόπεδο στον Λυθροδόντα, Λευκωσία
 

Το γωνιακό αυτό οικόπεδο βρίσκεται 500μ από το κέντρο του Λυθροδόντα και τον κεντρικό δρόμο ‘Λυθροδόντα – Μαθιάτη’. Έχει συνολικό εμβαδόν 560 τ.μ. και επωφελείται από 40μ πρόσοψη κατά μήκος των βορειοδυτικών συνόρων του. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως σχολείο, ιατρικό κέντρο, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και καφετέριες. Το ακίνητο πωλείται στα €45,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικόπεδο στην Ευρύχου, Λευκωσία
 

Το οικόπεδο βρίσκεται στην Ευρύχου, 300μ από το κέντρο της κοινότητας και τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Τρόοδος. Έχει συνολικό εμβαδόν 548 τ.μ. με πρόσοψη 21μ. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως σχολεία, τράπεζα, αρτοποιεία, εστιατόρια και καφετέριες. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €36,500. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Αγροτεμάχιο στα Πέρα, Λευκωσία
 

Το τεμάχιο βρίσκεται 3 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας και 300μ από το δρόμο που συνδέει τους Εργάτες με το Τσέρι. Έχει συνολικό εμβαδόν 3,679 τ.μ. και επίπεδη επιφάνεια. Απέχει 90μ από τον πλησιέστερο δημόσιο δρόμο και πωλείται στην τιμή των €12,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερα ακίνητα, πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλες τις GoRural επιλογές της Gordian, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gogordian.com/promotion/gorural/15/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση