ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτό είναι το πιο σπάνιο προϊόν της Apple

Δεν μπορείτε να το αγοράσετε

Money Review

Στην εποχή της Μεγάλης Παραίτησης και των δυσαρεστημένων υπαλλήλων είναι σίγουρα πιο σπάνιο για έναν εργαζόμενο να συμπληρώνει 10 χρόνια στην ίδια εταιρεία. Για αυτό και πολλές εταιρείες συνηθίζουν να κάνουν δώρα στους υπαλλήλους τους που φτάνουν σε αυτό το ορόσημο.

Στην Apple, οι εργαζόμενοι που συμπληρώνουν 10 χρόνια στην εταιρεία παίρνουν μια βαριά αναμνηστική πλακέτα από αλουμίνιο, που φέρει το λογότυπο με το μήλο, μαζί με μία υπογεγραμμένη επιστολή από τον CEO, Tim Cook.

Όπως αποκάλυψε ο YouTuber DongleBookPro, ο μεγάλος κύβος είναι φτιαγμένος από το ίδιο αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στα εμπορικά προϊόντα της Apple, όπως το iPhone.

Στην μπροστινή πλευρά δεσπόζει το logo της Apple, ενώ στο πλάι είναι γραμμένος ο αριθμός 10, το όνομα του εργαζόμενου και η ημερομηνία στην οποία συμπλήρωσε μία δεκαετία στην εταιρεία.

Μέσα στο κουτί, που είναι προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια και θυμίζει τις συσκευασίες των προϊόντων της Apple, βρίσκεται το σημείωμα από τον Cook.

«Συγχαρητήρια που έφτασες σε αυτό το ορόσημο. Η δουλειά που έχεις κάνει, οι προκλήσεις που έχεις συναντήσει και οι ανακαλύψεις που έκανες δυνατές — όλα αποτελούν μια βαθιά και διαρκή συμβολή στην αποστολή της Apple να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Εκ μέρους όλων στην Apple, σε ευχαριστώ για όλα όσα φέρνεις στο ταξίδι που κάνουμε μαζί».

Μέσα στο κουτί βρίσκεται και ένα πανάκι για τον καθαρισμό του αντικειμένου, το οποίο λέγεται ότι κοστίζει 19 δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Money Review

Money Review: Τελευταία Ενημέρωση