ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ονειρική δουλειά: Δίνει καλό μισθό και 2.300 ευρώ τον μήνα για εστιατόρια

Οι υποψήφιοι για τη θέση καλούνται να έχουν τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας στην επιμέλεια κειμένων, καθώς και πάθος για το φαγητό στη Νέα Υόρκη

Money Review

Μία θέση εργασίας που πολλοί θα ονειρεύονταν «άνοιξε» η πλατφόρμα αξιολόγησης εστιατορίων «The Infatuation» στη Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία ψάχνει έναν συντάκτη, ο οποίος θα λάβει ετήσιο μισθό από 85.000 έως 130.000 δολάρια, όμως θα έχει κι ένα ακόμη σημαντικό προνόμιο.

Συγκεκριμένα, όποιος αναλάβει τη θέση, θα έχει ετήσιο προϋπολογισμό 30.000 δολαρίων (28.000 ευρώ), για να τα ξοδεύει σε εστιατόρια στη Νέα Υόρκη και να δοκιμάζει κάθε είδους φαγητό και ποτό.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 2.500 δολάρια το μήνα, 576,92 δολάρια την εβδομάδα ή 82,19 δολάρια την ημέρα, αν αποφασίσει να τρώει έξω κάθε ημέρα του χρόνου.

Τα προσόντα

Επίσης σύμφωνα με την αγγελία, ο συντάκτης θα πρέπει να επιμελείται τις κριτικές, τους οδηγούς και τα ενημερωτικά δελτία που θα δημοσιεύονται στο The Infatuation NYC.

Εκτός αυτού θα «ερευνά και θα ελέγχει τα γεγονότα σχετικά με το ιστορικό και πολιτιστικό πλαίσιο διαφόρων κουζινών, πιάτων και περιοχών».

Οι υποψήφιοι για τη θέση καλούνται να έχουν τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας στην επιμέλεια κειμένων, καθώς και πάθος για το φαγητό στη Νέα Υόρκη.

Το Infatuation εξαγοράστηκε από την JPMorgan Chase το 2021 και σήμερα έχει γραφεία σε 53 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Money Review

Money Review: Τελευταία Ενημέρωση