ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

10ο Φόρουμ οικονομικών ιδεών από το Wilfried Martens Center

Το Φόρουμ συνδιοργανώνουν το Martens Center και το Ινστιτούτο «Γλαύκος Κληρίδης»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά από Βρυξέλλες, Μπρατισλάβα, Ελσίνκι, Δουβλίνο, Λονδίνο, Μαδρίτη και Παρίσι, σειρά έχει η Λευκωσία να φιλοξενήσει το 10ο Οικονομικό Φόρουμ «Ideas». Το Φόρουμ συνδιοργανώνουν το Martens Center και το Ινστιτούτο «Γλαύκος Κληρίδης».

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η επιτυχής οικονομική πορεία της Κύπρου μετά το 2013, τα οικονομικά βήματα που πραγματοποίησε η Κύπρος, τα οποία θα μπορούν να ακολουθήσουν χώρες της Ευρώπης αλλά και της Μέσης Ανατολής, για αποφυγή του οικονομικού αδιεξόδου, το περιβάλλον των start up εταιρείων αλλά και το ενεργειακό μέλλον της Ανατολική Ευρώπη. 

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου, στο Hilton Park, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του φόρουμ θα είναι επίσης, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, αλλά και η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Γλαύκος Κληρίδης» Ιωάννης Κασουλίδης, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας και ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο. 

Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «Η Καθημερινή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση