ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:53
 

3.000 οι αιτήσεις αναστολής δόσεων στον ΟΧΣ

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει αποστολή επιστολών οι οποίες θα ενημερώνουν τους δανειολήπτες κατά πόσον εγκρίθηκε η απορρίφθηκε η αίτηση τους

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στις 3.000 ανήλθαν μέχρι στιγμής οι αιτήσεις που απεστάλησαν στον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης (ΟΧΣ) για αναστολή πληρωμής δόσεων δανείων και τόκων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος ανέφερε παράλληλα ότι από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει αποστολή επιστολών οι οποίες θα ενημερώνουν τους δανειολήπτες κατά πόσον εγκρίθηκε η απορρίφθηκε η αίτηση τους.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, οι περίπου 3.000 αιτήσεις αποστάλησαν στον ΟΧΣ μέσω κυρίως ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και με τηλεομοιότυπο (φαξ). Σημείωσε πως ο Οργανισμός αναμένει να λάβει γύρω στις 10.000 αιτήσεις αναστολής δόσεων.

Ανέφερε ότι ήδη ειδική ομάδα που συνέστησε ο Οργανισμός άρχισε να επιλαμβάνεται των αιτήσεων και παράλληλα έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με δανειολήπτες, όπου αυτό χρειάζεται, για κάποιες διορθώσεις στην αίτηση τους.

Ο ΓΔ του ΟΧΣ είπε ακόμη ότι από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση της αίτησης της πρώτης ομάδας δανειοληπτών, στους οποίους θα σταλεί επιστολή αν έχει εγκριθεί ή όχι η αίτηση τους, ενώ ταυτόχρονα θα τεθεί σε εφαρμογή από την ίδια ημέρα η αναστολή των δόσεων δανείων και τόκων για τις αιτήσεις που θα έχουν εγκριθεί από την συγκεκριμένη ομάδα δανειοληπτών.

Σημείωσε ότι ο Οργανισμός θα επιστρέψει δόσεις δανείων που έχουν καταβληθεί από τις 30 Μαρτίου και εντεύθεν αν αυτό το επιθυμεί ο δανειολήπτης.

Επίσης, ο κ. Γεωργίου είπε στο ΚΥΠΕ ότι αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα να λειτουργήσει παγκύπρια τηλεφωνική γραμμή όπου ο δανειολήπτης θα μπορεί να λαμβάνει πληροφόρηση σε σχέση με το θέμα της αναστολής δόσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X