ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

71 κοινοτικά συμβούλια απαλλάσσονται από καταβολή συνεισφοράς για έργα

Η συνεισφορά αφορά ποσό περίπου 5,2 εκ. ευρώ που θα προέλθει από εξοικονομήσεις άλλων κονδυλίων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών για το 2021

ΚΥΠΕ

Εβδομήντα ένα κοινοτικά συμβούλια απαλλάσσονται, με σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, από την υποχρέωση καταβολής συνεισφοράς για την εκτέλεση μικρών ώριμων αναπτυξιακών έργων.

Η συνεισφορά αφορά ποσό περίπου 5,2 εκ. ευρώ που θα προέλθει από εξοικονομήσεις άλλων κονδυλίων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών για το 2021.

Η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Νιόβη Παρισινού, δήλωσε μετά τη συνεδρία του Υπουργικού, που συνήλθε υπό την Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας, Αννίτα Δημητρίου, πως «το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να απαλλάξει 71 κοινοτικά συμβούλια από την υποχρέωση καταβολής συνεισφοράς για την εκτέλεση μικρών ώριμων αναπτυξιακών έργων, που δεν περιλαμβάνονται στον Προϋπολογισμό του 2021, ανάμεσα τους και έργα των οποίων αναμένεται η συνέχιση και ολοκλήρωση».

Πρόσθεσε πως «το ποσό θα ανέλθει στα περίπου 5,2 εκ. ευρώ και θα προέλθει από εξοικονομήσεις άλλων κονδυλίων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών του 2021».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση