ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: Συνεχίζουμε τους εμβολιασμούς για να κερδίσουμε τη μάχη για την οικονομία

Ο κ. Νεοφύτου επισκέφθηκε το μεσημέρι το Ιατρικό Κέντρο Λινόπετρας, στη Λεμεσό

ΚΥΠΕ

Όταν υπάρχει θέληση και εθελοντισμός, κανείς δεν μπορεί να βάλει εμπόδια σε αυτό που είναι αναγκαίο για τη χώρα, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα συνεχίζεται, για να κερδίσουμε και τη μάχη για την οικονομία.

Ο κ. Νεοφύτου επισκέφθηκε το μεσημέρι το Ιατρικό Κέντρο Λινόπετρας, στη Λεμεσό, όπου η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, μαζί με εθελοντές, πραγματοποιούν εμβολιασμούς, λόγω της απεργίας των νοσηλευτών.

Αφού συνεχάρη την κ.Γιαννάκη και τους συνεργάτες της «επειδή συνεχίζουν, έστω και με δυσκολία, το πρόγραμμα εμβολιασμού», ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι, «είναι αυτό που βγάζει τη χώρα μας εκτός των κινδύνων της παγκόσμιας πανδημίας».

Έστειλε, παράλληλα, το μήνυμα ότι «κανείς δεν μπορεί, όταν υπάρχει θέληση, ο εθελοντισμός και η προσπάθεια, να βάλει εμπόδια σε αυτό που είναι αναγκαίο για τη χώρα, την απρόσκοπτη προσπάθεια εμβολιασμού της κοινωνίας».

Λέγοντας πως «την πανδημία την κερδίσαμε», ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε πως «συνεχίζουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα γιατί χρειάζεται, με την ασπίδα των εμβολίων, να κερδίσουμε και τη μάχη για την οικονομία».

Στο Ιατρικό Κέντρο Λινόπετρας θα γίνουν σήμερα 130 εμβολιασμοί και 65 εμβολιασμοί στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση