ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΗΚ: Νέα αναβολή στην απόφαση για το 6%

Το ΔΣ του οργανισμού έστειλε διαβαθμισμένη επιστολή στην ΡΑΕΚ - Χρειάζονται περισσότερο χρόνο για λήψη αποφάσεων

Της Μαρίας Ηρακλέους

Της Μαρίας Ηρακλέους

Οι χθεσινές αναφορές του προέδρου της ΑΗΚ, Γιώργου Πέτρου ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών για την πρόθεση του οργανισμού να προχωρήσει ή όχι με την αύξηση του 6%, είχαν αποκλείσει και το σενάριο για όποιες ανακοινώσεις κατά την σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πέτρου είχε αναφέρει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής αναμένεται να αποφασίσει για τις αυξήσεις του 6% στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, το αμέσως επόμενο διάστημα. Σημείωσε επίσης ότι την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση με την ΡΑΕΚ για το θέμα.

Επομένως, η σημερινή ενημέρωση για την πρόθεση της ΑΗΚ να αυξήσει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Επιτροπή Εμπορίου, δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστική- η ΑΗΚ, διά του γενικού διευθυντή του οργανισμού Άδωνη Γιασεμίδη, επανέλαβε ότι το ΔΣ έχει ενημερωθεί από την ομάδα οικονομικών του οργανισμού αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη και χρειάζονται ακόμα λίγο χρόνο πριν προχωρήσουν στις όποιες ανακοινώσεις.

Από πλευράς της ΡΑΕΚ αναφέρθηκε ότι το πρωί της Τρίτης έφτασε στη ΡΑΕΚ διαβαθμισμένη επιστολή η οποία και εξετάζεται, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο αυτής της επιστολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση