ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανακοινώνονται το Σάββατο τα μέτρα στήριξης

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση, σε συνέντευξη Τύπου που είναι ορισμένη για αύριο στις 11:00

ΚΥΠΕ

Ανακοινώνονται αύριο τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που κρίθηκαν αναγκαία έπειτα από την επιβολή του νέου lockdown από την ερχόμενη Κυριακή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση, σε συνέντευξη Τύπου που είναι ορισμένη για αύριο στις 11:00, οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα παρουσιάσουν τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, που αποφασίστηκαν μετά από την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τα μέτρα θα προσομοιάζουν με τα αντίστοιχα μέτρα που είχαν υιοθετηθεί κατά το lockdown του περσινού Μαρτίου – Απριλίου. Από πλευράς του Υπουργείου Εργασίας θα υπάρχει στήριξη του μισθολογικού κόστους για επιχειρήσεις που θα οδηγηθούν σε πλήρη αναστολή εργασιών συνεπεία των αποφάσεων, καθώς και κάλυψη εργατικού κόστους για τις επιχειρήσεις που τεκμηριώσουν μείωση του κύκλου των εργασιών τους.

Από πλευράς του ΥΠΟΙΚ, τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα αφορούν εφάπαξ στήριξη λειτουργικών δαπανών επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργαζομένων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση