ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:12
 

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Ενδεχομένως να υπερβεί το 4% η ανάπτυξη

Η Κυβέρνηση επικροτεί τα παραδείγματα των επιχειρήσεων που αναδεικύουν το δυναμισμό και την επιχειρηματική μας ικανότητα, τόνισε

Newsroom K

Ενδεχομένως να υπερβεί το 4% η ανάπτυξη ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου τερματικού καυσίμων αεροσκαφών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ένα έργο της Larnaca Aviation Fueling System (LAFS) μέλος του Ομίλου εταιριών Petrolina.

Ο Πρόεδρος σχολιάζοντας το οικονομικό κλίμα της χώρας σημείωσε πως, «αν δεν είχαμε τη σύνεση δεν θα είχαμε σήμερα ποσοστό ανάπτυξης του ΑΕΠ 4%, δεν θα είμαστε σε θέση να προχωρούμε σε έργα ανάπτυξης, δεν θα είμαστε σε θέση να νιώθουμε καταξιωμένοι από διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης, και όχι μέσα από την προπαγάνδα, τη μαύρη ή την οποιαδήποτε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι με πειθαρχία στα δημοσιονομικά, να προχωρήσουμε μέσα από τη σταθερή ανάπτυξη που παρουσιάζει η χώρα, μέσα από τους προϋπολογισμούς που καταθέτει η κυβέρνηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είχαμε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και το πιο σημαντικό από το 2015 παρουσιάζουμε σταθερή ανάπτυξη που όπως υπολογίζεται δεν θα περιοριστεί στο 4% ενδεχόμενα να το υπερβεί».

Πρόσθεσε πως ως Κυβέρνηση, «επικροτούμε όλα εκείνα τα παραδείγματα κυπριακών επιχειρήσεων που, μέσα από τη δράση τους, συνδράμουν στην ανάδειξη του δυναμισμού και της ικανότητας που διακρίνουν τον επιχειρηματικό κόσμο της πατρίδας μας, διαβεβαιώνοντας ότι θα βρισκόμαστε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες. Πιστεύουμε ότι, χωρίς τον συνδυασμό της κρατικής με την ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ξεπεράσουμε την κρίση».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X