ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:11
 

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Ενδεχομένως να υπερβεί το 4% η ανάπτυξη

Η Κυβέρνηση επικροτεί τα παραδείγματα των επιχειρήσεων που αναδεικύουν το δυναμισμό και την επιχειρηματική μας ικανότητα, τόνισε

Newsroom K

Ενδεχομένως να υπερβεί το 4% η ανάπτυξη ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου τερματικού καυσίμων αεροσκαφών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ένα έργο της Larnaca Aviation Fueling System (LAFS) μέλος του Ομίλου εταιριών Petrolina.

Ο Πρόεδρος σχολιάζοντας το οικονομικό κλίμα της χώρας σημείωσε πως, «αν δεν είχαμε τη σύνεση δεν θα είχαμε σήμερα ποσοστό ανάπτυξης του ΑΕΠ 4%, δεν θα είμαστε σε θέση να προχωρούμε σε έργα ανάπτυξης, δεν θα είμαστε σε θέση να νιώθουμε καταξιωμένοι από διεθνείς Οίκους Αξιολόγησης, και όχι μέσα από την προπαγάνδα, τη μαύρη ή την οποιαδήποτε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι με πειθαρχία στα δημοσιονομικά, να προχωρήσουμε μέσα από τη σταθερή ανάπτυξη που παρουσιάζει η χώρα, μέσα από τους προϋπολογισμούς που καταθέτει η κυβέρνηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είχαμε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και το πιο σημαντικό από το 2015 παρουσιάζουμε σταθερή ανάπτυξη που όπως υπολογίζεται δεν θα περιοριστεί στο 4% ενδεχόμενα να το υπερβεί».

Πρόσθεσε πως ως Κυβέρνηση, «επικροτούμε όλα εκείνα τα παραδείγματα κυπριακών επιχειρήσεων που, μέσα από τη δράση τους, συνδράμουν στην ανάδειξη του δυναμισμού και της ικανότητας που διακρίνουν τον επιχειρηματικό κόσμο της πατρίδας μας, διαβεβαιώνοντας ότι θα βρισκόμαστε δίπλα τους αρωγοί και συμπαραστάτες. Πιστεύουμε ότι, χωρίς τον συνδυασμό της κρατικής με την ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ξεπεράσουμε την κρίση».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X