ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτά τα είναι τα φετινά Χριστουγεννιάτικα χωριά

Επτά χωριά θα υποδεχθούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες σε μια μοναδική, ρομαντική και γιορτινή ατμόσφαιρα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σε συνέχεια της επιτυχούς διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων Χωριών (Christmas Villages) κατά την περσινή περίοδο, το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει για φέτος την επανάληψη της πρωτοβουλίας, με επτά Χριστουγεννιάτικα Χωριά σε όλη την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η Δερύνεια, η Πόλη Χρυσοχούς, το Φικάρδου, ο Αγρός, η Κυπερούντα, ο Καλοπαναγιώτης και η Καλαβασός, θα είναι έτοιμες σύντομα να υποδεχθούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες σε μια μοναδική, ρομαντική και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά θα έχουν τοπικό χαρακτήρα με παραδόσεις, γεύσεις και δημιουργίες της κάθε περιοχής. Θα περιλαμβάνουν εορταστικό φαγητό και ποτό, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα προς πώληση, δωρεάν βιωματικά εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ξεναγήσεις στα χωριά και άλλες εκπλήξεις.

Τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά θα λειτουργήσουν από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 (11:00 – 16:00 τις καθημερινές και 11:00 – 18:00 τα σαββατοκύριακα).

H όλη πρωτοβουλία εντάσσεται στα πλαίσια υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030 και ιδιαίτερα των στόχων για περαιτέρω ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού και προώθησης της υπαίθρου, των ορεινών όπως και ακριτικών/απομακρυσμένων περιοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα των Χριστουγεννιάτικων Χωριών του Υφυπουργείου Τουρισμού στη διεύθυνση: www.christmasvillages.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση