ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διήμερο συναντήσεων και τηλεδιασκέψεις ΕΒΕ Πάφου με αρχηγούς κομμάτων και Σ. Περδίο

Με τους προέδρους των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ συζήτησαν το θέμα του επενδυτικού νόμου που εκκρεμεί στην Βουλή καθώς και των κανονισμών των πολιτικογραφήσεων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Διήμερο συναντήσεων στην Λευκωσία και τηλεδιασκέψεις πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως το τελευταίο διήμερο είχαν συναντήσεις με τους προέδρους των κομμάτων ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και το ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού ενώ μέσω τηλεδιασκέψεων συζήτησε με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητριάδης, με τους αρχηγούς των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ συζήτησαν το θέμα του επενδυτικού νόμου που εκκρεμεί στην Βουλή καθώς και των κανονισμών των πολιτικογραφήσεων.

Επιπρόσθετα συνέχισε, με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο συζήτησαν θέματα που έχουν σχέση με τις στρατηγικές αναπτύξεις, με την κατάσταση που αναμένεται στον τουριστικό τομέα, με την μελέτη στρατηγικής ανάπτυξης του τουρισμού μέχρι το 2030 και γενικότερα θέματα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Τα θέματα συνέχισε που τέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης με τον Υφυπουργό Τουρισμού ήταν θέματα γκολφ, τέταρτης γενιάς μορφής Resort κ.α.

Ο κ. Δημητριάδης χαρακτήρισε τις συναντήσεις πολύ παραγωγικές.

Τόσο με τον Υφυπουργό Τουρισμού αλλά όσο και με τους Αρχηγούς των Κομμάτων υπήρχε, όπως είπε, ταύτιση αντιλήψεων αναφορικά με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της οικονομίας, τις ανησυχίες που υπάρχουν για την εξέλιξη της οικονομίας της Κύπρου, τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν καθώς και την αναγκαιότητα να ψηφιστούν νόμοι και κανονισμοί οι οποίοι εκκρεμούν στην Βουλή.

Αλλά και νόμοι οι οποίοι θα υποβοηθήσουν τους επιχειρηματίες να μπορέσουν να προσελκύσουν ξένες επενδύσεις και να βοηθήσουν την τοπική οικονομία , κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση