ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δήμαρχος Λάρνακας: Αρνητική εξέλιξη ο τερματισμός της σύμβασης για λιμάνι-μαρίνα

ΚΥΠΕ

Αρνητική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας τον τερματισμό της σύμβασης μεταξύ Κυβέρνησης και αναδόχου εταιρείας για υλοποίηση του έργου μαρίνας – λιμάνι της πόλης.

Σε γραπτή δήλωση του ο κ. Βύρας αναφέρει ότι «ο Δήμος Λάρνακας, με τη συμβολή όλων των φορέων της πόλης, κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα κάθε δυνατή προσπάθεια και βοήθεια προκειμένου το έργο να συνεχιζόταν απρόσκοπτα. Λειτουργήσαμε με τρόπο θετικό και εποικοδομητικό, κάτι που έχουν αναγνωρίσει όλες οι πλευρές. Ήμασταν σε διαρκή επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους και τον αρμόδιο Υπουργό για εξεύρεση λύσεων μπροστά στις δυσκολίες που προέκυψαν».

Γι’ αυτό, συνέχισε ο Δήμαρχος, ο οποίος επαναδιεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο «ζητήσαμε ως Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας όταν προέκυψε το ζήτημα της εγγυητικής. Μόλις ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη, ζητήσαμε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων συνάντηση με το Δημοτικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή».

Όπως σημειώνει ο κ. Βύρας στη γραπτή δήλωση του «στη συνάντηση θα ζητήσουμε ενημέρωση και θα συζητήσουμε για το πώς θα προχωρήσει και θα υλοποιηθεί το έργο με νέα πλέον δεδομένα, θέση η οποία έχει εκφραστεί με τον πιο έντονο και επίσημο τρόπο, τόσο από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, όσο και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και η οποία, συμπλήρωσε «μας βρίσκει όλους σύμφωνους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση