ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΒΕ Πάφου: Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες για τον τουρισμό

Ο κ. Στυλιανού εκτιμά πως ίσως να αποτελεί και ευκαιρία να αξιολογήσουν οι εμπλεκόμενοι του τουρισμού το άνοιγμα νέων αγορών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Δύσκολοι θα είναι οι επόμενοι μήνες για τον τουρισμό εκτιμά ο Διευθυντής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Μαρίνος Στυλιανού.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Στυλιανού σημείωσε πως στην Πάφο ο τουρισμός και οι παρεμφερείς υπηρεσίες πολύ δύσκολα θα ανακάμψουν. Έχει ανακοινωθεί είπε, “το άνοιγμα των αεροδρομίων και οι αφίξεις από συγκεκριμένες χώρες σε δύο φάσεις” παρόλα αυτά σημείωσε, “θα περάσουμε δύσκολους καιρούς σ’ ότι αφορά τον τουρισμό”.

Ο κ. Στυλιανού χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση, τη στιγμή που η βρετανική και ρωσική αγορά λόγω και των προβλημάτων που έχουν αντιμετωπίσει με την πανδημία δεν συγκαταλέγονται στις δύο ομάδες που καθόρισε η επιδημιολογική ομάδα με συνολικά 19 χώρες και δύο φάσεις επαναφοράς της αεροπορικής συνδεσιμότητας με τις χώρες αυτές, ήτοι από τις 9 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουνίου και από τις 20 Ιουνίου και εντεύθεν.

Εκτίμησε πως ίσως να αποτελεί και ευκαιρία να αξιολογήσουν οι εμπλεκόμενοι του τουρισμού το άνοιγμα νέων αγορών.

Στο μεταξύ στην εκτίμηση ότι πέραν κάποιων μικρών εξαιρέσεων οι εργαζόμενοι στο λιανικό εμπόριο, στα εργοτάξια και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης στην Πάφο έχουν συμμορφωθεί με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, προέβη ο κ. Στυλιανού , σχολιάζοντας την επάνοδο στην καθημερινότητα.

Ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως πρέπει να προσέξουμε και να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε πετύχει με θυσίες και όχι να αφεθούμε επ' ουδενί λόγο σε ένα πισωγύρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X