ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:32
 

Ελκυστικές τιμές για χειμερινές διακοπές ανακοίνωσε ο ΠΑΣΥΞΕ

Προσφορές από 15 ευρώ το άτομο σε studio και από 20 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την προσφορά ελκυστικών τιμών σε 73 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών για τη χειμερινή περίοδο Νοεμβρίου 2019 - Μαρτίου 2020 για ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού ανακοινώνει ο ΠΑΣΥΞΕ, σημειώνοντας ότι ο κατάλογος είναι διαθέσιμος από σήμερα στο διαδίκτυο από τις ιστοσελίδες του ίδιου, του Υφυπουργείου Τουρισμού και της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης ενδεικτικά για τον Νοέμβριο, οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €15.00 το άτομο σε studio, για διαμονή 2 ατόμων και από €20.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου για διαμονή 2 ατόμων (Pyrgos).

Ο ΠΑΣΥΞΕ, αναφέρεται, «κατέβαλε και φέτος έντονη προσπάθεια και ενθάρρυνε τα μέλη του να παραμείνουν σε λειτουργία κατά τη χειμερινή περίοδο, έστω και μερικώς, επιμηκύνοντας έτσι την τουριστική περίοδο, νοουμένου ότι τα οικονομικά τους δεδομένα θα το επέτρεπαν, και παρά το σοβαρό πλήγμα που επέφερε στον τουρισμό μας η πρόσφατη πτώχευση της Thomas Cook».

Συνεπώς, προστίθεται, «είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που σημειώνεται ότι ο αριθμός των μονάδων που παρατείνουν την λειτουργία τους, μετέχοντας στον κατάλογο του Συνδέσμου, είναι αυξημένος για πέμπτη συνεχόμενη χειμερινή περίοδο».

Η αύξηση αυτή, σημειώνεται, «δεν υποβαθμίζει ασφαλώς τα τεράστια περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης που υπάρχουν, αλλά και τις εντεινόμενες προσπάθειες, που όλοι καλούμαστε να καταβάλουμε, για αποτελεσματική αντιμετώπιση της πρόκλησης που ονομάζεται εποχικότητα του τουρισμού».

Ο κατάλογος θα διατίθεται στις ιστοσελίδες www.cyprushotelassociation.org , www.visitcyprus.com , www.visitcyprus.biz , www.bankofcyprus.com 

Για περισσότερες πληροφορίες προτρέπονται οι πολίτες όπως επικοινωνούν με τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ στο τηλ. 22452820, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση cha@cyprushotelassociation.org .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X