ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενεργοποίηση Ταμείου Αλληλεγγύης για Κύπρο ζήτησαν οι Ευρωβουλευτές ΑΚΕΛ

Στόχος η ανακούφιση των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά

ΚΥΠΕ

Την άμεση ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για την ανακούφιση των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό και Λάρνακα, ζήτησαν με επείγουσα ερώτησή τους προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι Ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου και Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Στην ερώτησή τους οι δύο Ευρωβουλευτές, που βρίσκονται στο Στρασβούργο για τη συνεδρία της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενημέρωσαν την Κομισιόν για τη φονική πυρκαγιά στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας που έχει κοστίσει την ζωή τεσσάρων εργατών και έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε ιδιωτικές περιουσίες και δασική έκταση.

Ζήτησαν από την Κομισιόν να τους ενημερώσει με ποιο τρόπο θα εξασφαλιστεί η άμεση ενεργοποίηση και κινητοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης για την παροχή άμεσης βοήθειας προς την Κυπριακή δημοκρατία για αντιμετώπιση της φυσικής καταστροφής που έχει επέλθει.

Παράλληλα, ζήτησαν από την Κομισιόν να τους απαντήσει πώς προτίθεται να βοηθήσει την Κύπρο ώστε να αποκτήσει η ίδια τα απαραίτητα μέσα ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστροφές στο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση