ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενισχύεται η συνεργασία Κύπρου - Ιαπωνίας στον τομέα της ναυτιλίας

Τους προσεχείς μήνες θα λειτουργήσει στο Τόκυο Ναυτιλιακό Γραφείο της ΚΔ

ΚΥΠΕ

Κύπρος και Ιαπωνία ενισχύουν συνεχώς τη διμερή τους συνεργασία ειδικοτερα στον τομέα της ναυτιλίας και τους προσεχείς μήνες θα λειτουργήσει στο Τόκυο Ναυτιλιακό Γραφείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη, με τον νέο Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Κύπρο, Yoshio Yamawaki.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, καλωσορίζοντας τον Πρέσβη της Ιαπωνίας, ο κ. Δημητριάδης εξέφρασε ξανά την ικανοποίησή του για τη συνεχή ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ιαπωνίας, ειδικότερα στον τομέα της ναυτιλίας. Υπογράμμισε δε το σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει ως προς την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων αυτών και η λειτουργία του Ναυτιλιακού Γραφείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Τόκυο τους προσεχείς μήνες.

Οι δύο πλευρές υπογράμμισαν τη σημασία ανάπτυξης συνεργειών σε διάφορες πτυχές της ναυτιλίας όπως του πράσινου μετασχηματισμού και της τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στη διαμόρφωση κοινών προσεγγίσεων στα πλαίσια των εργασιών του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ), αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση