ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ακυρώθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για Καλογήρου

Η ανακοίνωση της Επιτροπής

ΚΥΠΕ

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ακύρωσε τελικά την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που προγραμματιζόταν ενόψει της αποχώρησης της Δήμητρας Καλογήρου από την Προεδρία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, μετά τη λήξη της δεύτερης και τελευταίας θητείας της.

Αιτία, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον κυπριακό Τύπο, αποτέλεσε η παρέμβαση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος με χθεσινή του επιστολή εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στο γεγονός ότι τα έξοδα της εκδήλωσης, ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, θα τα επωμιστεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, δηλαδή το Δημόσιο.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σημειώνει ότι ακυρώνει την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Δήμητρας Καλογήρου κατόπιν υποδείξεων του Γενικού Ελεγκτή.

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου σέβεται απόλυτα και ευθυγραμμίζεται με τις υποδείξεις του Γενικού Ελεγκτή. Ως εκ τούτου η εκδήλωση έχει ακυρωθεί», αναφέρει συγκεκριμένα.

Εξάλλου, αναφέρει ότι η απόφαση για τη διοργάνωση έχει ληφθεί από το Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου στην απουσία της Προέδρου από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση "για ευνόητους λόγους".

Σημειώνει, επίσης, ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου δεν έχει πραγματοποιήσει οποιαδήποτε δαπάνη, για τους σκοπούς διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Καλογήρου θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά της στις 15 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση