ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΤΑΠ: Επιτακτική ανάγκη η ετοιμασία μελέτης αναζωογόνησης της υπαίθρου

Ζητά χωρίς αναβολές να αντιμετωπιστούν τα χρόνια προβλήματα, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου ζητά την ετοιμασία μελέτης αναζωογόνησης της υπαίθρου, ενόψει της υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης του Τουρισμού.

Σε ανακοίνωση η ΕΤΑΠ ζητά χωρίς αναβολές να αντιμετωπιστούν τα χρόνια προβλήματα, η εγκατάλειψη και ο μαρασμός της υπαίθρου μέσα από μια συγκροτημένη πολιτική, όπως αναφέρει, καθώς, υποστηρίζει ότι "παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια είναι φανερό ότι δεν έχουμε επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Όπως αναφέρεται, έχει αποδειχθεί ότι μεμονωμένες ενέργειες όπως η δημιουργία μονοπατιών της φύσης, ποδηλατοδρόμων, γραμμικών πάρκων, ο εξωραϊσμός των πυρήνων των χωριών κ.α, δεν είναι αρκετά.

Η ΕΤΑΠ ζητά τη δημιουργία νέων και αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών (σύγχρονο οδικό δίκτυο και συγκοινωνίες, εκπαιδευτήρια, νοσοκομεία, υπηρεσίες κλπ ), την παραχώρηση κινήτρων για επαγγελματική αποκατάσταση και ενθάρρυνση επενδύσεων και στέγαση στα χωριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X