ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτοιμο να δώσει μάχη για την ΑΤΑ το συνδικαλιστικό κίνημα

Εξέφρασε την ανάγκη υιοθέτησης μέτρων

ΚΥΠΕ

Έτοιμο είναι το συνδικαλιστικό κίνημα να δώσει μάχη προς επίτευξη συμφωνίας για την ΑΤΑ, αναφέρει κοινή ανακοίνωση των οργανώσεων ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου και Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου, οι οποίες πραγματοποίησαν συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τον συντονισμό ενεργειών ενόψει της έναρξης της συζήτησης για τη νέα ρύθμιση απόδοσης της ΑΤΑ.

Σημειώνεται ότι κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η αποφασιστικότητα και η ετοιμότητα του Συνδικαλιστικού Κινήματος να δώσει ενωμένο τη μάχη με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την ΑΤΑ στο γράμμα και το πνεύμα της μεταβατικής συμφωνίας, που όπως ρητά αναφέρεται, είναι «η απόδοση της ΑΤΑ στη βάση της φιλοσοφίας της».

«Ταυτόχρονα, οι οργανώσεις εξέφρασαν την ανάγκη υιοθέτησης μέτρων έτσι που ο θεσμός της ΑΤΑ να επεκταθεί και να καλύψει το σύνολο των εργαζομένων», υπογραμμίζεται.

«Οι οργανώσεις αναμένουν ότι οι εργοδότες και η κυβέρνηση θα προσέλθουν στον διάλογο σεβόμενοι το περιεχόμενο και τις αρχές της μεταβατικής συμφωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση