ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ΕΤΥΦΑ απορρίπτει ισχυρισμούς κινεζικής Κοινοπραξίας στο Βασιλικό

«Δεν θα ακολουθήσει την Κινεζική Κοινοπραξία στην ατυχή και απέλπιδα προσπάθειά της να παραπλανήσει την κοινή γνώμη περί των σχετικών γεγονότων».

ΚΥΠΕ

Εκπληξη εκφράζει η Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ) σε σχέση με ανακοίνωση της Κινεζικής Κρατικής Εταιρείας, που ηγείται της Κοινοπραξίας, που ανέλαβε την Κατασκευή και Λειτουργία του Τερματικού Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΤΥΦΑ αναφέρει ότι "με κατάπληξη αναγνώσαμε τη χθεσινή ανακοίνωση της Κινεζικής Κρατικής Εταιρείας, που ηγείται της Κοινοπραξίας που ανέλαβε την Κατασκευή και Λειτουργία του Τερματικού Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό".

Η ΕΤΥΦΑ, προσθέτει, "σεβόμενη τις σχετικές πρόνοιες εμπιστευτικότητας που τη δεσμεύουν, δεν θα ακολουθήσει την Κινεζική Κοινοπραξία στην ατυχή και απέλπιδα προσπάθειά της να παραπλανήσει την κοινή γνώμη περί των σχετικών γεγονότων. Θα αρκεστούμε απλώς να απορρίψουμε απερίφραστα τους ισχυρισμούς της Κινεζικής Κοινοπραξίας ως παντελώς αναληθείς".

Η ΕΤΥΦΑ διαβεβαιώνει τέλος, πως λαμβάνει όλα τα μέτρα που της επιτρέπει η κυπριακή και ευρωπαϊκή νομοθεσία ενώπιον της αρμόδιας δικαιοδοτικής αρχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση