ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζητήθηκε σε συνάντηση Δημάρχου Σωτήρας – ΤΕΒΕΑ

Συζητήθηκαν επίσης θέματα κορωνοϊού και η περαιτέρω συνεργασία με της τοπικές αρχές

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας με αντιπροσωπεία της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΤΕΒΕΑ με τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για συναντήσεις με τις τοπικές αρχές της Επαρχίας Αμμοχώστου».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης «συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Σωτήρας και την Επαρχία Αμμοχώστου γενικότερα, ενώ ανταλλάχθηκαν εισηγήσεις και προτάσεις για συγκεκριμένα θέματα όπως η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και η περαιτέρω συνεργασία της ΤΕΒΕΑ με Τοπικές Αρχές».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η αντιπροσωπεία της ΤΕΒΕΑ «ευχαρίστησε για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Σωτήρας και επανέλαβε τη στήριξη της Εταιρείας προς τον Δήμο. Ο Δήμαρχος Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι ο Δήμος Σωτήρας θα συνεχίσει την άψογη συνεργασία με την ΤΕΒΕΑ για το καλό του Δήμου αλλά και της επαρχίας Αμμοχώστου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X