ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καδής: Η περίοδος χάριτος τελείωσε για χαλλούμι - Tη Δευτέρα ξεκινούν έλεγχοι

Στα ράφια δεν πρέπει να υπάρχει οτιδήποτε άλλο πέρα από το χαλλούμι που είναι πιστοποιημένο με την διαδικασία ΠΟΠ, ανέφερε ο Υπουργός

ΚΥΠΕ

Ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής ανέφερε πως αύριο, Δευτέρα η περίοδος χάριτος τελείωσε και οι επιθεωρητές του Τμήματος Γεωργίας θα βρίσκονται στις υπεραγορές και στα καταστήματα λιανικής πώλησης, για να επιθεωρήσουν την απόλυτη πλέον εφαρμογή του σχετικού κανονισμού για το χαλλούμι.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του Αγροτικού Φεστιβάλ Στατού Αγίου Φωτίου ανέφερε πως «στα ράφια δεν πρέπει να υπάρχει οτιδήποτε άλλο πέρα από το χαλλούμι που είναι πιστοποιημένο με την διαδικασία ΠΟΠ».

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν μπορεί από αύριο, Δευτέρα να υπάρχει προϊόν χαλλούμι στα ράφια που δεν θα φέρει την σήμανση ΠΟΠ. Επιπρόσθετα, κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί αλλά και οι υπεύθυνοι των υπεραγορών να υιοθετήσουν πλήρως αυτό τον κανονισμό, σημειώνοντας πως «η περίοδος χάριτος τελείωσε».

Κάλεσε επίσης όλους να προσαρμοστούν στην νέα εποχή, η οποία, όπως είπε, μόνο θετικά μπορεί να φέρει στο εθνικό αγροτικό μας προϊόν, που είναι το χαλλούμι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση